More

  The Championship: Rotherham – Leeds

  Mye på spill når Rotherham og Leeds i kveld tjuvstarter helgens ligarunde i The Championship, den første av tre runder som skal unnagjøres i løpet av den kommende uken. Rotherham ligger utsatt til i feil ende av tabellen, og ankommer kveldens kamp uten en permanent manager på sidelinjen. Leeds er på sin side divisjonens formlag numero uno, og med seier i kveld vil man ha satt ytterligere press på tetduoen Leicester og Ipswich.

  Viktor Johansson, Rotherham
  Travel Svenske: Viktor Johansson Måtte Tåle 5 Baklengs Mot Watford, Og Antas Å Få Nok Å Gjøre Også I Kveld

  Usikker Leeds-boss

  Fansen gleder seg over å få klubbfotball tilbake på menyen, men Leeds-manager Daniel Farke hadde gjerne ventet til lørdag. Klubbens mange landslagsspillere har knapt rukket lande etter sine oppdrag med flagg på brystet, og Farke skulle gjerne hatt mer tid før alvoret bryter løs.

  -Det er jo tv-selskapene som avgjør tidspunktet for avspark, og vi er ikke glade for å bli valgt ut til fredagskamp. Vi har atskillige spillere som ikke rekker være med på forberedelsene vi trenger før en kamp som dette. Denne gang skal vi også opp mot en klubb som har mistet manageren, og disse kampene er alltid vanskelig å forberede seg til. Vi er usikre på hva vi blir møtt av, sier Leeds-bossen til lokal presse i Yorkshire.

  The Championship: Georginio Rutter, Leeds
  Championship-Runden: Georginio Rutter, Leeds

  Joe Rodon, Dan James og Ethan Ampadu spilte landskamp for Wales tirsdag, mens Willy Gnonto var I aksjon for det italienske U21-landslaget så sent som onsdag. Glen Kamara (Finland), Liam Cooper (Skottland), Ilia Gruev (Bulgaria), Georginio Rutter (Frankrike U21) og Archie Gray (England U19) har også vært på landslagsoppdrag.

  Assistent på jobbjakt

  Heislaget Rotherham tok affære etter 0-5-tapet mot Watford, og i kjent stil var det manager som måtte bære ansvaret. Matt Taylor ble syvende Championship-manager som måtte rydde kontoret denne sesongen, et drøyt år etter å ha blitt hentet fra Exeter for å erstatte Paul Warne.

  The Championship, Matt Taylor, Rotherham
  Matt Taylor Varte 13 Måneder I Jobben Som Millers-Manager

  Det var forventet ny manager på plass i løpet av landslagspausen, men intervjurunden med aktuelle kandidater er fortsatt ikke fullført. Det er derfor tidligere Taylor-assistant Wayne Carlisle som leder Millers-laget i kveldens kamp. Carlisle vet ikke om han også er sjef når det allerede tirsdag venter kamp mot Hull, men hadde ikke hatt noe imot permanent jobb.

  -Jeg vet ikke hvor lenge det varer, men må si jeg nyter å være i denne stillingen. Jeg hadde heller ikke nølt om jeg hadde blitt tilbudt stillingen på permanent basis. Hvem vil vel ikke være manager for en klubb som dette, sier Carlisle – som knapt kunne fått en vanskeligere ilddåp.

  Championship-Runden
  The Championship: Rotherham – Leeds 6

  Rotherham – Leeds

  New York Stadium, fredag 21.00
  Odds fra Norsk Tipping: 7,20 – 4,80 – 1,35

  Rotherham røk 0-5 mot i siste kamp før pausen, og svarte deretter med å sparke Matt Taylor fra managerjobben. Tidligere Wigan-boss Leam Richardson er av favorittene til å overta sjefsstolen, men ingen avgjørelse ble tatt i landslagspausen. Har fortsatt to lag bak seg på tabellen, men med bare to seirer fra første 16 kamper skiller det nå fire poeng frem til trygg plass. Begge trepoengerne er hentet hjemme på New York Stadium. Sam Clucas, Cafu, André Green og Cameron Humphreys er skadet, mens Dexter Lembikisa er usikker. Stopperduoen Grant Hall og Daniel Ayala meldes imidlertid spilleklar, mens midtbanespiller Jamie Lindsay står klar til å sesongdebutere.

  Leeds har vunnet fem av sine siste seks, og topper formtabellen på nivå 2. Georginio Rutter er av flere spillere som meldes usikre etter å ha pådratt seg smell på landslagsoppdrag. Sam Byram og Pascal Struijk er tilbake i trening, men blir neppe risikert i kveld.  Stuart Dallas er fortsatt ikke klar etter benbruddet. Djed Spence, Jamie Shackleton og Joe Gelhardt er imidlertid tilbake i full trening. 4-1-3 fra første åtte bortekamper. Fire siste ligakamper mot The Millers er vunnet.

  Championship-runden:

  Fredag 21.00
  Rotherham – Leeds

  Lørdag 16.00

  Birmingham – Sheffield Wednesday
  Bristol City – Middlesbrough
  Huddersfield – Southampton
  Leicester – Watford
  Millwall – Coventry
  Norwich – QPR
  Plymouth – Sunderland
  Preston – Cardiff
  Stoke – Blackburn
  Swansea – Hull

  Lørdag 18.30
  West Bromwich – Ipswich

  Rykende ferske Tips

  Helgens Tips ligger klart, rykende ferskt, med alt du trenger vite om helgens fotball i Europa.

  The Championship: Rotherham – Leeds Mockup Nettside 4 Championship,Leeds
  The Championship: Rotherham – Leeds 7

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen