More

  Milan vs Verona: Første sommerkjøp i boks

  Milan vs Verona: Olivier Giroud ble igjen den store helten da hans scoring sikret Milan 1-0-seier borte mot Juventus forrige helg. De tre poengene var akkurat det man trengte for at Champions League-spill til høsten nå er sikret. Det var franskmannens 17. mål i alle turneringer denne sesongen og at det nå kommer nye CL-penger på konto gjør at sommerhandlingen kan starte.

  Kamada ventes klar

  Marco Sportiello fra Atalanta er allerede bekreftet som ny reservekeeper og det ser nå også ut til at Daichi Kamada blir klar. Japaneren skal også ha fått tilbud fra Atlético Madrid og Borussia Dortmund nå som kontrakten med Eintracht Frankfurt utløper, men italienske medier melder at avgjørelsen er tatt og at 26-åringen blir Milan-spiller. Det skal være snakk om en femårskontrakt som undertegnes etter at den medisinske testen er unnagjort. Gazzetta er klar på at også en midtbanespiller skal inn. Her er Chelseas Ruben Loftus-Cheek førstevalget. Hvis det ikke går ønsker man seg Sassuolos Davide Frattesi. Også angrepsforsterkning ønskes og der skal valget så mellom Lilles Lois Openda, Bolognas Marko Arnautovic og Atlético Madrids Alvaro Morata. I forsvaret vil Malick Thiaw bli hentet på permanent basis og dermed kan enten Pierre Kalulu eller Fikayo Tomori bli solgt.

  Milan Vs Verona
  Milan Vs Verona: Første Sommerkjøp I Boks 3

  Pavard linkes inn

  Denne uken kom rapportene om at Benjamin Pavard ønsker å forlate Bayern München og at den franske landslagsspilleren nå stå mellom byrivalene Inter og Milan. Sistnevnte har en fordel i at Olivier Giroud er god kompis med forsvarsspilleren og så sent som i april var han på besøk på en Milan-kamp og møtte spillerne i garderoben etter kampslutt. Real Madrids Marco Asensio blir imidlertid vanskeligere å hente da Aston Villa kan tilby lønninger Milan ikke har mulighet til å konkurrere med. Usikkert hva som skjer med Ante Rebic som etter en skuffende sesong ikke engang fikk plass i kamptroppen mot Juventus sist.

  Lukter playoff

  Motstander Hellas Verona går til siste serierunde á poeng med Spezia i kampen om å unngå den siste nedrykksplassen. Her er det viktig å merke seg at om de to lagene ender på samme poengsum så vil det bli spilt playoff for å se hvem som rykker ned. Målforskjellen og resultatene i innbyrdes oppgjør får således ingen betydning. Det kan fort bli slik det ender da begge lagene har meget tøffe oppgaver denne helgen. Hellas Verona har denne bortekampen mot Milan og samtidig sparkes Spezias bortekamp mot Roma i gang. Det så lyst ut forrige helg da Adolfo Gaich ga laget ledelsen rett etter at timen var passert hjemme mot Empoli, men seieren røk på et selvmål hele seks minutter på overtid.  

  Milan vs Verona

  Milan vs Verona: Milan med sterk 1-0-seier borte mot Juventus forrige helg og er dermed sikret Champions League-spill neste sesong. Olivier Giroud ble igjen den store helten med sitt 17. mål for sesongen. Ante Rebic var ikke med i troppen og forventes solgt denne sommeren. Samtidig virker Daichi Kamada å snart bli klar fra Eintracht Frankfurt. Åtte av de ni siste seriekampene har endt med under 2,5 mål. 2-1-seier i det omvendte møtet 16. oktober, jevnt også i de tre siste tilsvarende oppgjørene. Hellas Verona kjempe med Spezia om å unngå den siste nedrykksplassen. Ledelse til selvmål i 96. minutt hjemme mot Empoli forrige helg og ender lagene på samme poeng blir det playoffkamp.

  Milan Vs Verona
  Milan Vs Verona: Første Sommerkjøp I Boks 4

  Tipset

  Milan vs Verona: Vi tror Milan avslutter sesongen med hjemmeseier til 1,65 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen