More

  Juventus vs Milan: Siste sjanse for Juventus

  Juventus vs Milan: Juventus mot Milan er alltid et av de store høydepunktene i Serie A hver sesong. Dette er det eldste derbyet som fortsatt blir spilt og stammer helt tilbake fra det første møtet i 1901. Søndagens oppgjør er fortsatt en kamp om Champions League-plassene neste sesong, men forutsetningene har blitt drastisk endret den siste uken.

  Marerittuke i Juventus

  Mandag denne uken kom endelig avgjørelsen da Juventus fikk sitt trekk på ti poeng. Om dommen preget spillerne er vanskelig å si, men mye tydet på det man kun timer senere røk 1-4 mot Empoli i serien. Kun dager tidligere hadde man også røket ut mot Sevilla i Europa League-sluttspillet så man kan trygt si at det er tunge dager i Juventus. Daglig leder John Elkann innrømmer også at det er tøffe tider både på og utenfor banen for tiden. Poengtrekket og 1-4-tapet gjør at det plutselig skiller fem poeng opp til søndagens motstander Milan og den siste Champions League-plassen. I tillegg må man også passere både Atalanta og Roma. Det ser ut som en meget vanskelig oppgave som kan bli umulig allerede søndag.

  Juventus Vs Milan
  Juventus Vs Milan: Siste Sjanse For Juventus 3

  Allegris fremtid er usikker

  Denne midtuken kom det også rapporter om at nevnte John Elkann er misfornøyd med trener Massimiliano Allegris pressekonferanse etter Empoli-tapet og valgte å ringe opp treneren. Il Corriere dello Sport mener det slettest ikke er sikkert at Allegri fortsetter som trener etter sesongen og melder at flere av spillerne er misfornøyd med treneren. Det fikk vi også et bevis på da Angel Di Maria og hans kone Jorgelina Cardoso valgte å bruke midtuken til å krangle med Juventus-supportere på sosiale medier. Særlig konen var der kritisk til trenerens defensive taktikker før de begge valgte å slette kommentarene sine. Stjernespiss Dusan Vlahovics fremtid er også usikker. Uten Champions League-penger må han trolig selges denne sommeren og både Chelsea og Bayern München skal være interessert i 23-åringen som egentlig ikke har slått til i Juventus i det hele tatt siden overgangen fra Fiorentina. Totalen viser 14 mål på 42 kamper, noe som er langt under forventet.

  Origi har floppet

  Spissalg denne sommeren synes det også å bli hos motstander Milan. Divock Origi har rett og slett floppet fullstendig siden overgangen fra Liverpool. 35 kamper i alle turneringer har gitt to scoringer og Milan skal allerede ha bestemt seg for å selge belgieren denne sommeren. Aston Villa og West Ham nevnes som mulige destinasjoner for 28-åringen. Som erstatter har Milan satt opp Lois Openda som det klare førstevalget. 23-åringen har hatt en meget god sesong for Lens og vil være billigere enn mange andre angrepsalternativ. Det trengs imidlertid Champions League-penger også hos søndagens gjester hvis man skal handle på den hyllen. Foreløpig har man blitt enig med Marco Sportiello fra Atalanta som ankommer gratis som ny reservekeeper til sommeren og det jobbes også med å få hentet Ruben Loftus-Cheek fra Chelsea. Heller ikke han vil bli veldig dyr i dagens marked og bør være mulig å få ta i da Chelsea som kjent har spillere nok til å stille med tre tropper alene.  

  Juventus Vs Milan
  Juventus Vs Milan: Siste Sjanse For Juventus 4

  Juventus vs Milan

  Det har ikke akkurat vært en enkel uke for Juventus. Først ble man slått ut av Europa League-sluttspillet etter ekstraomganger mot Sevilla. Mandag kom så dommen på et trekk på ti poeng som første laget ned fra 2. til 7. plass på tabellen. Kun timer etter den avgjørelsen ble det 1-4-smell borte mot Empoli i serien. Det skiller dermed fem poeng opp til helgens motstander og den siste Champions League-plassen. Nicolo Fagioli er ute etter operasjon. Milan med enkel 5-1-seier hjemme mot allerede nedrykksklare Sampdoria. Atalanta jakter tre poeng bak i kampen om topp fire. Ismael Bennacer har operert kneet og blir ute i seks måneder. Marco Sportiello blir hentet som ny reservekeeper.

  Tipset

  Juventus vs Milan: Vi forsøker B-en til 2,90 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen