More

  Midtukekupongen 27. september

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Leicester innfridde av våre sikre på midtukekupongen. Det hjalp dermed lite at vi anbefalte å gå for skrellene i Sevilla – Lens og Blackburn – Sunderland hvor begge favorittene røk.

  De ni første kampene på midtukekupongen er alle hentet fra den engelske ligacupen. Det er en turnering som ikke har den høyeste prioriteten hos mange av klubbene, men vi satser på at West Ham innfrir med seier borte mot Lincoln. I tillegg har vi plassert ukens halvgardering i oppgjøret mellom Liverpool og Leicester. Ved siden av det anbefaler vi at disse cupkampene dekkes godt opp. Særlig gjelder det storoppgjørene Newcastle – Manchester City og Brentford – Arsenal.

  Tre Serie A-oppgjør avslutter kupongen og her blir både Napoli og Inter store favoritter hjemme mot henholdsvis Udinese og Sassuolo.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Liverpool, West Ham, Napoli og Inter er de store folkefavorittene. I tillegg har Bournemouth mange tilhengere.  

  Innleveringsfristen onsdag er satt til 20.40 og elleve av kampene sparkes i gang 20.45. Sist ut er Newcastle – Manchester City som starter 21.00.

  Midtukekupongen 27. september

  De sikre

  8. Lincoln – West Ham        B

  10. Napoli – Udinese          H

  11. Inter – Sassuolo           H

  Midtukekupongen 27. September
  Midtukekupongen 27. September 2

  Den halve

  5. Liverpool – Leicester     HU

  De overspilte

  1. Newcastle – Manchester City   B

  2. Brentford – Arsenal       B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen