More

  Midtukekupongen 20. september

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Liten tvil på midtuketipsene forrige uke der Norge, Spania og Belgia innfridde som de sikre mens HU-garderingen satt i Italia – Ukraina. «Hele» Norge fikk imidlertid tolv rette så utbetalingene ble lave.

  Midtukekupongen neste uke kan deles i to. De seks første kampene er hentet fra åpningsrunden i gruppespillet i Champions League. Vi synes dette er kamper som bør garderes godt opp, men forsøker oss med HU-garderingen i kamp fem mellom Benfica og RB Salzburg.

  De seks siste kampene er alle Championship-oppgjør. Her fant vi også våre tre sikre på denne kupongen. Stoke, Leeds og Leicester får tillit i sine respektive bortekamper og felles for dem alle er at folkerekken foreløpig er klart uenig med oss i hvem som skal være favoritter.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Arsenal og Benfica er de store folkefavorittene. I tillegg har Bayern München og Millwall mange tilhengere.  

  Innleveringsfristen onsdag er satt til 20.40 og fem Championship-kamper sparkes i gang 20.45. Alle Champions League-oppgjørene samt Norwich – Leicester har avspark 21.00.

  Midtukekupongen 20. september

  De sikre

  8. Huddersfield – Stoke     B

  9. Hull – Leeds        B

  12. Norwich – Leicester    B

  Midtukekupongen 20. September
  Midtukekupongen 20. September 2

  Den halve

  5. Benfica – RB Salzburg    HU

  De overspilte

  3. Sevilla – Lens      H

  7. Blackburn – Sunderland           H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen