More

  Matchball i stålbyen

  To år har gått siden Sheffield United, med god margin, forsvant ut av Premier League. I kveld kan laget fra stålbyen spikre returen. Én seier fra siste fire kamper vil garantere opprykket, og første mulighet kommer mot et West Bromwich Albion som selv trenger poeng for å kunne ende i play off.

  WBA spiller i kveld sin ligakamp nummer 5.000, og vil gjerne feire begivenheten med seier.

  -Dette sier noe om klubbens historie og status. I kveld må vi uansett utelukkende fokusere på selve kampen. Ikke barrierer som brytes, mens vi heller ikke kan la oss affisere av den intense og spesielle atmosfæren som vil råde, sier Albion-boss Carlos Corberan til klubbens hjemmesider.

  Sheffield United har flere muligheter om det går skeis i kveld, men manager Paul Heckingbottom vil svært gjerne få jobben gjort umiddelbart. Han, sammen med klubbledelsen, har tross alt mye spillerlogistikk å ta hånd om før de kan forberede seg på Premier League-spill. En tynnslitt økonomi gjorde at klubben i januar ble satt under «transfer embargo», som betydde at man ikke kunne handle forsterkninger i forrige overgangsvindu. Man ble heller ikke tillatt å forlenge kontrakter med eksisterende spillere. Noe som igjen betyr at det etter endt sesong er hele elleve spillere som står uten kontrakt.

  -Så fort et eventuelt opprykk er bekreftet kan vi starte forhandlingene med disse spillerne, og derfor vil vi gjerne ha det spikret så raskt som overhodet mulig, sier Blades-manageren til lokalavisa Sheffield Star.

  Sheffield United – WBA
  Bramall Lane
  Onsdag 21.00
  , direkte på Viaplay

  The Blades var i helgen opptatt med semifinale i FA-cupen mot Manchester City, og som forventet var det lite å få med seg fra den kampen. 0-3-tapet på Wembley er nok uansett en bagatell, om det ender med retur til Premier League. Og det gjør det nok. Én seier fra siste fire kamper er hva som skal til. Siste tre hjemme foran egne fans er vunnet. Låneduoen Tommy Doyle og James McAtee mistet kampen mot City, men er tilgjengelige i kveld. Jack O’Connell, Rhian Brewster og Ben Osborn er imidlertid fortsatt skadet, mens Enda Stevens er usikker.

  John Swift sendte West Bromwich i føringen mot Sunderland i helgen, men det endte til slutt med 1-2-tap. Det var dermed Sunderland av de to som tok steget inn i topp 6. Albion gikk seks måneder og 13 kamper ubeseiret på The Hawthorns, men Carlos Corberans menn sviktet altså når det gjaldt som mest. Det skiller fortsatt bare to poeng frem, men to av siste tre er bortekamper mot tøff motstand. Røk 0-2 i omvendte møte med Sheffield United. Matt Phillips, Grady Diangana, Dara O’Shea, Adam Reach og Daryl Dike er alle uaktuelle for kveldens kamp, men Kyle Bartley gjorde comeback fra skade mot Sunderland.

  Odds fra Norsk Tipping:
  H: 1,90
  U: 3,30
  B: 3,45

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen