More

  Mansfield knuste ligalederne

  Notts County fikk en drømmestart, men Mansfield avsluttet med en råsterk borteseier på Meadow Lane.

  League Two er i fokus som den eneste ligaen i det engelske ligasystemet som har tilnærmet full ligarunde. Den startet med det tv-sendte oppgjøret fra Meadow Lane mellom ligalederne Notts County og laget som nekter å tape, Mansfield.

  Hjemmelaget gav det store oppmøte av tilskuere en drømmestart da Dan Crowley tok over et dårlig mottak fra Macaulay Langstaff før han hamret ballen i nettmaskene etter bare tre minutter. Hjemmelaget hadde overtaket den første halvtimen, men måtte likevel gå til pause med 1-1 i sekken. John Bostock mistet både ball og fotfeste på venstrekanten og plutselig var Louis Reed på plass i boksen og kunne styre inn utligningen.

  Les også: Chesterfield med stø kurs mot The Football League

  Mansfield med stopperfest

  Etter en relativt jevnspilt start på andreomgang tok gjestene mer og mer over spillet. David McGoldrick og Notts County ble etter hvert statister når Nigel Clough sitt mannskap kriget til seg initiativet. Fra minutt 70 til 74 ble derimot kampen avgjort av Mansfield sine to stoppere. Først stanget Baily Cargill inn 2-1 før Aden Flint få minutter senere var på rett plass til rett tid da ballen spratt ned på streken. Et sjokkert hjemmelag knakk fullstendig sammen og kunne bare se at Lucas Akins lurte inn 4-1 med ti minutter igjen, som og ble sluttresultatet.

  Mansfield så på stillingen 1-1 ut til å gå på sin niende uavgjort på de første 13 kampene, men med seier her – den femte for sesongen – klatrer de opp på andreplass før resten av runden går av stabelen. Notts County blir liggende på førsteplass en time eller to til, men Stockport County, Gillingham og Wimbledon kan alle ta førsteplassen i løpet av 16-runden.

  Alt om den finner du her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen