More

  League Two på tv  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Med landslagspause for de fleste divisjoner er det League Two som får størst fokus, og attpåtil en tv-sendt kamp.  

  For helgens elleve kamper fra League Two gir oss tv-oppgjøret mellom ligaleder Notts County og laget som enda ikke har tapt en fotballkamp i League Two, Mansfield. Tidligkampen lørdag har alle ingrediensene man trenger en trist fotballhelg. Notts County har bare plukket ett poeng på sine to seneste bortekamper, men hjemme på Meadow Lane står det med full pott etter fem kamper. Med et snitt på tre scoringer i hver kamp har gjestene grunn til å frykte angrepsfotballen som møter dem lørdag.

  Mansfield på sin side står med tre strake uavgjorte kamper, der de to siste begge har endt 0-0 hjemme mot Wrexham og Wimbledon. Fem uavgjorte og en seier står de med på bortebane før det som kanskje kan bli en av de tøffeste borteturene for sesongen.  

  Slaget får du på Vsport 2 fra 13.30 lørdag ettermiddag. Gå ikke glipp av den.  

  -Bring on The Bantams  

  Slik lød meldingen fra Wimbledon etter nok en overbevisende kamp forrige helg. 0-0 borte mot Mansfield var enda en bekreftelse på hvor sterke The Dons nå faktisk begynner å se ut. Med bare ett tap denne sesongen ligger de bare fire poeng bak ligalederne før helgens kamp mot managerløse Bradford. De startet livet uten Mark Hughes med 1-0 over Swindon Town og selv om manager ikke er på plass så er det ventet å komme svar i løpet av neste uke. Med fem poeng opp til Wimbledon er det særs viktig å unngå tap i denne tøffe bortekampen.  

  Et annet oppgjør som gir litt vann i munnen denne runden er Wrexham mot Salford. Hjemmelaget har nå kjempet seg gjennom to tøffe bortekamper og må si seg fornøyd med fire poeng mot Mansfield og Barrow. Seieren kan de takke den fantastiske scoringen til Ollie Palmer for da han med en kunstscoring scoret kampens eneste sist. Salford har på sin side fått tilbake flere spillere fra skade de siste ukene, noe som har resultert i at fem strake tap har blitt til tre strake seiere.  

  Siste sprell fra Bell?  

  Bradford ryktes å sette inn støtet på Crewe Alexandras manager, Lee Bell. Han var del av den rare løsningen for ganske nøyaktig et år siden da han som assistenten til manager Alex Morris rykket opp som manager for så å gjøre Morris til sin assistent. Forståelig? Det var kanskje ikke helt forståelig den gang, men at prosjektet har lyktes er det liten tvil om. Crewe spiller i dag en angrepsfotball få andre kan matche på nivå fire. 28 scoringer på tolv kamper er mer enn noen annet lag og med det er de blitt et lite topplag, stikk i strid med hva vi tippet før sesongen.  

  Den nå 40 år gamle manageren la opp i en alder av 32 år og en spillerkarriere som blant annet foregikk på Alexandra Stadium i fem år. Suksessen han nå opplever som manager gjør han til et yndet mål for klubber i trøbbel, men togbyens fans håper nok inderlig at Bell blir igjen for flere sprell med den nå veldig gøyale fotballklubben. I helgen er det lokaloppgjøret mot Tranmere Rovers som venter for Bell og hans Crewe. Trolig blir det nok en målrik affære for hjemmelaget. 

  Helbom i Sutton 

  -Aldri tipp mot et lag som bare må få en seier snart. Vi gjorde nettopp dette da vi gjorde solide Walsall til favoritt mot jumbolaget Sutton. Etter ti kamper uten seier vartet de plutselig opp med festfotball og 4-0 før 37 minutter var spilt. Her var verken vi eller Walsall i nærheten av å få med oss resultat. Vi prøvde oss også på Crewe som luring borte mot Salford og alt kunne sett annerledes ut om ikke Crewe feiret offside-mål samtidig som Salford gikk rett i angrep som resulterte i scoring.

  Tryggere på valgene denne runden er vi derimot med Crewe som solid favoritt og blant flere gode outsidere tar vi et noe tryggere valg med Wimbledon-seier som rundens luring. Men legg merke til god odds hos både Colchester og Salford om man vil forsøke seg på det helt store.   

  FAVORITTEN:     

  • Crewe – Tranmere              
  • TIPS:    
  • H til 1,87 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Wimbledon – Bradford    
  • TIPS:     
  • H til 1,95 i odds hos Norsk Tipping 

  Resten av kampene i League Two

  League Two På Tv   Dr W88Xz League Two
  League Two På Tv   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen