More

  Manchester United slo tilbake

  Den 12. Premier League-runden er godt i gang og fem av ti kamper ble spilt lørdag. Resultatene gjorde at det bare er enda jevnere i toppen av tabellen.

  Wolves 2-1 Tottenham

  Wolverhampton og Tottenham fikk æren av å åpne lørdagens Premier League-program. Gjestene var på jakt etter tabelltoppen og slo til med ledelse allerede etter tre minutter. Ulvene er imidlertid som vi har skrevet mange ganger i høst langt bedre enn sitt rykte og snudde kampen med en strålende sluttspurt. Sarabia ble den store helten med utligning i 91. minutt før han var nest sist på Leminas vinnermål syv minutter på overtid. Ange Postecoglou har dermed fått litt å jobbe med etter to strake tap før landslagspausen.

  Manchester United Slo Tilbake
  Manchester United Slo Tilbake 6

  Arsenal 3-1 Burnley

  Arsenal passerte nabo Tottenham på tabellen med rutinemessig 3-1-seier hjemme mot Burnley. Gjestenes utligning i starten av 2. omgangen skapte riktignok litt spenning, men det tok kun tre minutter før vertene igjen var foran. Dermed er man oppe a poeng med Manchester City på tabellen før sistnevnte spiller bortekamp mot Chelsea søndag ettermiddag. For Burnley viser statistikken 1-1-10 på de tolv første ligakampene og nest sisteplass på tabellen.

  Manchester United Slo Tilbake
  Manchester United Slo Tilbake 7

  Crystal Palace 2-3 Everton

  Herlig forestilling på Selhurst Park som bare ble enda deiligere av at vi hadde lansert Everton som lørdagens beste oddsspill i Premier League. Mykolenko ga gjestene ledelsen etter 52 sekunder, men Crystal Palace slo tilbake nesten på direkten med en straffescoring. 2. omgangen startet nesten på helt identisk vis da man knapt hadde fått satt seg før Doucoure igjen sendte Everton foran. Crystal Palace slo tilbake også denne gangen, men Gueyes mål fire minutter før slutt klarte man aldri å svare på. Everton har dermed vunnet to strake bortekamper og tabellklatringen har for alvor startet!

  Manchester United Slo Tilbake
  Manchester United Slo Tilbake 8

  Manchester United 1-0 Luton

  Uvant helt for Manchester United da det ble Victor Lindelöf som sikret viktig trepoenger i hjemmemøtet med Luton. Ekstra viktig ble det naturligvis etter midtukens store nedtur mot Bournemouth og Erik ten Hag får nå forhåpentligvis litt arbeidsro i landslagspausen. Det var imidlertid ikke bare godt nytt for hjemmefansen. Elleve minutter før slutt måtte Rasmus Højlund gi seg med skade og det er som kjent en plass Manchester United ikke har noe som helst dekning på i troppen.

  Manchester United Slo Tilbake
  Manchester United Slo Tilbake 9

  Bournemouth 2-0 Newcastle

  Overraskende 1. omgang på Vitality Stadium der Bournemouth var det klart beste laget. Man klarte imidlertid ikke å sette ballen i mål bak en særdeles godt Nick Pope i Newcastle-målet. Halvtimen før slutt kom endelig uttellingen og det var da også meget fortjent at Dominic Solanke endelig satt ballen i mål for vertene. Et knapt kvarter senere var samme mann på farten igjen og derfra var det ingen vei tilbake for et slitent Newcastle-lag som nå nok har godt av en landslagspause.

  Manchester United Slo Tilbake
  Manchester United Slo Tilbake 10

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen