More

  Manchester United – Everton

  Nok en nydelig Premier League-runde står for døren, og avspark for runden tas på Old Trafford der United får besøk av Everton.
  Statistikken er så definitivt ikke på Evertons side. Kun 3 av 29 tidligere Premier League-besøk på Trafford har endt med full pott til gjestene. Rafa Benitez har samtidig tapt syv av sine ni kamper som manager på dette stadionet.
  Ole Gunnar Solskjærs utvalgte virket i midtuken på vei mot et tredje strake nederlag i alle turneringer, men en sterk sluttspurt og nok en avgjørende scoring fra Cristiano Ronaldo sørget for hjemmeseier mot Villarreal.
  Everton har på sin side vært i hvilemodus siden forrige helgs 2-0-seier hjemme mot tabelljumbo Norwich.
  LES OGSÅ: Skade- og karanteneoversikt for Premier League-runden
  Manchester United – Everton
  Old Trafford
  Lørdag 13.30
  TV: TV2 SportPremium/2play
  Everton mangler flere av sine beste, og spesielt savnet vil naturligvis Dominic Calvert-Lewin bli lørdag formiddag. Manchester United har sluppet inn mål i sine åtte siste ligakamper på eget gress, men Toffees-angrepet virker nakent når både Calvert-Lewin og Richarlison er ute med skade. Tungt ansvar ligger på veteranangriper Andros Townsends skuldrer.
  Hjemmelaget er uten Harry Maguire, men Solskjær har gode erstattere på stopperplass. Nordmannen unngikk det verste maset om egen jobb da 0-1 ble snudd til seier i Champions League, men det er nå snart på tide at United vinner i mer overbevisende stil enn de har gjort i så mange kamper denne sesongen. Det kryr tross alt av verdensstjerner i United-troppen nå.
  Odds:
  H: 1,54
  U: 4,30
  B: 7,40
  Odds fra Unibet
  Vårt Tips:  H
  Everton er ribbet for målscorere, og alt tyder på at klubbens elendige statistikk mot Manchester United blir ytterligere utvidet i helgen. Det er vanskelig å se annet enn hjemmeseier her, og kan hende tas poengene denne gang uten at Solskjær og klubbens fans biter neglene helt ned før sluttsignalet lyder.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen