More

  Målløst og motløst

  Everton var en hårsbredd fra nedrykk forrige sesong, og det ble gjennom hele sesongen tydelig at det er mye jobb å gjøre om man ønsker å etablere seg i andre enden av tabellen.
  Så langt har lite skjedd på overgangsfronten, da James Tarkowski fortsatt er eneste nykommer.
  Den tidligere Burnley-forsvareren er en klar oppgradering, men det trengs mye, mye mer om man skal unngå ny nedrykkskamp kommende sesong.
  Laget trengte forsterkninger i utgangspunkt, og virkelig krise er det når man nå også må erstatte toppscorer Richarlison, som jo har forsvunnet til Tottenham.
  Så langt har Everton testet formen i to treningskamper.
  Røk fortjent 0-2 mot Arsenal lørdag, før det i natt endte med pinlig 0-4-tap mot Minnesota United. Både spillere og ledere ble gitt ett og annet å tenke på under ferden hjem til England. 0-6 i målscore er ikke hva man ønsket seg, treningskamper eller ei.
  Nattens startellever så slik ut:

  James Tarkowski var lagets klart beste spiller før pause, men likevel var man altså under med 0-3 etter 45 spilte minutter. En haug med bytter etter hvilen gjorde liten forskjell. 
  Lampard var etter nattens kamp klar i talen.
  -Det var en grunn til at vi det meste av forrige sesong vaket rundt nedrykksstreken. Gleden over ny Premier League-kontrakt var stor, men mest av alt var det lettelse. Vi innså problemene, og at ting måtte gjøres. Spillerne må levere bedre, jeg må levere bedre, og vi har så definitivt behov for forsterkninger, sa Lampard etter 0-4-tapet mot Minnesota United – som for øvrig ledes av Toffees-legenden Adrian Heath, som på 1980-tallet vant to ligamesterskap og FA-cupen med Everton.
  Evertons neste test kommer søndag, hjemme på engelsk jord. The Toffees besøker da Blackpool på Bloomfield Road.
  Om man også da kan vise frem nye ansikter gjenstår å se. Maxwel Cornet, Emmanuel Dennis, Conor Gallagher og Ross Barkley blir alle koblet med Everton, men ingen av dem virker å ha umiddelbar ankomsttid.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen