More

  Målfest: 3 kamper – 21 scoringer

  Nottingham Forest – Southampton 4-3, og det betyr at Southampton nest sesong blir å finne i The Championship. Om du da ikke tror på julenissen. For å beholde plassen må The Saints ikke bare vinne sine tre siste kamper, men de er også avhengig av hjelp fra atskillige. Regnestykket kan uansett avsluttes med at de selv må vinne sine tre. Southampton har ikke vunnet noen av sine siste ti, og vinner da heller ikke mot både Fulham, Brighton og Liverpool. The Saints har spilt sammenhengende i Premier League siden 2012, men nå må man ned for å omorganisere.

  3 kamper – 21 scoringer

  Det har vært en formidabel mandag for alle fotballinteresserte, og da spesielt for de med et godt øye for engelsk ball. Det var stor dramatikk om de siste play off-plassene i sesongens siste Championship-runde, der 3-4-kampen mellom Millwall og Blackburn var et høydepunkt. Også i League Two var det avsluttende runde der Northampton kunne feire opprykk

  Northampton Er Tilbake!
  Målfest: 3 Kamper – 21 Scoringer 3

  Fortsatt var det tre Premier League-kamper å se frem til.

  Og hvilke kamper det ble!

  Et poengnødig Leicester besøkte Fulham, men ble sendt hjem som slakt etter 3-5-tap inneholdende straffebom. Et akkurat like poengnødig Everton var forventet å få juling på besøk hos høytflyvende Brighton, men nei. Everton-manager Sean Dyche fikk se sine utvalgte score fem mål – for første gang siden Sean Dyche’ Burnley ble slått 5-1 i desember 2018.

  Dwight Mcneil Og Everton Banket Brighton
  Målfest Vol 2: Dwight Mcneil Og Everton Banket Brighton

  Målfesten fortsatte på City Ground

  Kveldskampen mellom nedrykkstruede Nottingham Forest og Southampton ville ikke være snauere. Lagene gikk til pause med 3-1-ledelse til Forest, og det stoppet naturligvis ikke der. Er det mandag og målfest, så er det mandag og målfest. Fem minutter av andreomgangen var spilt da den brasilianske innbytteren med det ubeskjedne navnet Lyanco Evangelista Silveira Neves Vojonovic reduserte til 2-3.

  Neste fulltreffer kom fra hjemmelaget, da Danilo la på til 4-2 – dagens 20. Premier League-scoring, og det skulle bli 21. I fjerde tilleggsminutt ble Southampton gitt straffe, og James-Ward Prowse gjorde ingen feil. Det ble en hektisk sluttspurt, men nå var målposen omsider tom. 4-3 på City Ground, og totalt 21 på dagens tre kamper får være bra, selv om Saints-fansen ønsket seg minst ett til.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen