More

  Lukaku vil tilbake til Milano

  Romelu Lukaku sies å være villig til å godta et solid lønnskutt om han får returnere til Inter Milan denne sommeren. Inter har imidlertid ingen mulighet til å hoste opp i nærheten av overgangssummen som så spissen gå til Chelsea. Et låneopphold i Serie A kan være aktuelt.
  Atskillige storklubber har kikkerten rettet mot Elland Road, med ønske om å kjøpe løs Raphinha fra Leeds-kontrakten. Yorkshire-klubben har imidlertid ingen planer om å la brasilianeren gå på billigsalg. 60 millioner pund kreves i overgangssum, ifølge engelske tabloider.
  Aaron Wan-Bissaka har ikke vært noen suksess på Old Trafford, og Manchester United sies nå å ha lagt backen ut til salg.
  Tottenham-ving Steven Bergwijn får beskjedent med spilletid i Tottenham, og mye tyder på at nederlenderen forlater hovedstadsklubben denne sommeren. Ajax sies å være interessert i den tidligere PSV-spilleren.
  Roma-keeper Robin Olsen har vært en pålitelig andrekeeper på lån i Aston Villa, og Birmingham-klubben sies nå å forhandle med italienerne om en permanent overgang for den svenske 32-åringen.
  Brightons Yves Bissouma er ønsket som erstatter for Aurelien Tchouameni i Monaco. Ettertraktede Tchouameni er ønsket av en drøss med toppklubber, men 22-åringen antas å ende opp i Real Madrid.
  Brentford vil bygge på Premier League-suksessen, og skal investere i forsterkninger denne sommeren. Å beholde Christian Eriksen er førsteprioritet, men det skal også hentes kvalitet i andre ledd. Watford-angriper Emmanuel Dennis sies å stå høyt på ønskelista.
  Nathan Phillips gjorde manns jobb for nyopprykkede Bournemouth forrige sesong, og Cherries-ledelsen forhører seg nå om muligheten for en permanent overgang. Liverpool sies å ville kreve 15 pundmillioner for å la midtstopperen gå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen