More

  Luis Enrique snart klar for PSG

  Blir etter alle solemerker den neste PSG-bossen.

  Christophe Gaultier har offisielt ikke fått sparken som manager for PSG ennå, men det er ingenting som tyder på at den tidligere Nice-treneren får fortsette i jobben på Parc des Princes. 56-åringen ledet klubben til nok en Ligue 1-tittel, om enn ikke på spektakulært eller overbevisende vis. Også denne gang ble det ny nedtur i Champions League, med exit i første utslagsrunde mot Bayern München.

  Gaultier sitter altså fremdeles i trenerstolen, men det kommer til å endre seg i løpet av de neste dagene. Søndag kveld kunne nemlig avisa The Guardian melde at Luis Enrique er på det nærmeste klar det glovarme setet i den franske hovedstaden. Spanjolen antas å være bare formaliteter unna å bli den neste PSG-treneren, og Luis Enrique var sist å se som spansk landslagssjef.

  Kylian Mbappé Blir Trolig Værende I Psg, Foreløpig.
  Kylian Mbappé Blir Trolig Værende I Psg, Foreløpig.

  Mbappé blir – enn så lenge

  53-åringen har også vært trener for Barcelona, Celta Vigo og Roma på klubbnivå, og får nå triumf i Champions League som sin viktigste arbeidsoppgave, når han nå sannsynligvis tar over PSG. Han må også prøve å overtale Kylian Mbappé til å signere ny kontrakt, for ellers kan klubben risikere å miste stjernespissen uten å motta én euroseddel i overgangssum når kontrakten hans løper ut etter neste sesong. 24-åringen er fast bestemt på å bli i Paris minst én sesong til, og lukker ikke døra helt for kontraktsfornyelse.

  – Jeg har allerede sagt jeg kommer til å bli i PSG. Jeg har bestemt meg for å spille neste sesong i Paris. Mange ting kan skje i løpet av et år, spesielt i en klubb som PSG, sier Mbappé til Téléfoot.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen