More

  Lørdagskupongen 25. november

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fullklaff på lørdagskupongen forrige uke. Kroatia, Barnsley og Blackpool innfridde som de sikre mens halvgarderingen satt i Nederland – Irland. I tillegg advarte vi mot å stole på Port Vale hjemme mot Leyton Orient. Tolveren ga rett over 16.000 kroner.

  Seks Premier League-kamper innleder ukens lørdagskupong. Vi forsøker oss der med sikker Crystal Palace borte mot Luton samt sikker Brighton borte mot Nottingham F. I kamp seks mellom Sheffield U og Bournemouth satser vi på at det kommer en vinner og spiller en HB-gardering.

  Det betyr at vi kan gardere godt i de fleste Championship-kampene. Særlig synes vi at folkefavorittene Leicester og Birmingham blir altfor mye spilt. Vi tar i stedet sjansen på å spille Blackburn sikker borte mot Stoke.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at tipperne synes dette er en vanskelig kupong. Leicester, Norwich og Birmingham er de eneste lagene som er krysset på 60 prosent eller mer.  

  Innleveringsfristen er som vanlig klokken 15.55 lørdag. Ti kamper sparkes i gang 16.00. Deretter venter Brentford – Arsenal og West Bromwich – Ipswich Town som begge har avspark 18.30.

  Lørdagskupongen 25. november

  De sikre

  3. Luton – Crystal Palace   B

  5. Nottingham F – Brighton          B

  11. Stoke – Blackburn       B

  Lørdagskupongen 25. November
  Lørdagskupongen 25. November 2

  Den halve

  6. Sheffield U – Bournemouth       HB

  De overspilte

  8. Leicester – Watford       H

  10. Birmingham – Sheffield Wednesday H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen