More

  Lørdagskupongen 18. november

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Brann og Watford innfridde som våre sikre på lørdagskupongen forrige uke. I tillegg satt HU-garderingen i Coventry – Stoke mens vi advarte mot å stole på Crystal Palace og Leicester som begge tapte.

  Det er dessverre en noe amputert lørdagskupong vi har denne uken. Vi åpner imidlertid med fire EM-kvalikkamper der vi spiller sikker Kroatia borte mot Latvia samt at vi nøyer oss med HU-gardering i Nederland – Irland. Kamp fem er så en privatlandskamp.

  Kamp seks til og med elleve er alle hentet fra League One, men her må man merke seg at hele av fire kampene er utsatt. De vil alle dermed bli trukket på lørdagskupongen. Blant de kampene som spilles forsøker vi sikker H i Blackpool mot Shrewsbury. Kupongen avslutter med Accrington S mot Wrexham i League Two, en kamp vi anbefaler at man helgarderer på alle forslag.  

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at tipperne synes dette er en vanskelig kupong. Nederland og Sveits er de eneste lagene som er krysset på 60 prosent eller mer.  

  Innleveringsfristen er som vanlig klokken 15.55 lørdag. Tre kamper sparkes i gang 16.00. Deretter venter Latvia – Kroatia klokken 18.00 før vi avslutter med fire landskamper med avspark 20.45.

  Lørdagskupongen 18. november

  De sikre

  2. Latvia – Kroatia   B

  7. Barnsley – Carlisle         H

  9. Blackpool – Shrewsbury           H

  Lørdagskupongen 18. November
  Lørdagskupongen 18. November 2

  Den halve

  1. Nederland – Irland          HU

  De overspilte

  10. Port Vale – Leyton Orient        H

  12. Accrington S – Wrexham       H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen