More

  Lørdagskupongen 21. oktober

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fullklaff på lørdagskupongen forrige uke der Danmark, Frigg og Rana innfridde som våre tre sikre. I tillegg satt UB-garderingen i Halsen – Sprint-Jeløy.

  Klubbfotballen er tilbake og lørdagskupongen åpner med Brann – Molde i Eliteserien der vi forsøker sikker B til meget pen prosent.

  De syv neste kampene er alle hentet fra Premier League. I likhet med de fleste andre spiller vi sikker Manchester United mot Sheffield United, men toppkampen mellom Manchester City og Brighton dekker vi godt opp i håp om en overraskelse.

  De fire siste kampene er hentet fra Championship. Her satser vi på at det kommer en vinner i møtet mellom Norwich og Leeds. Sunderland får sikkertillit borte mot Stoke mens vi anbefaler at oppgjøret mellom Swansea og Leicester dekkes godt opp.  

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Manchester United, Manchester City, Newcastle og Nottingham Forest blir de store folkefavorittene.  

  Med klubbfotballen tilbake er innleveringsfristen igjen tilbake til vanlige 15.55 lørdag. Ni kamper sparkes i gang 16.00. Deretter venter Eliteserien 18.00 før vi avslutter med to kveldskamper i Premier League.

  Lørdagskupongen 21. oktober

  De sikre

  1. Brann – Molde     B

  2. Sheffield United – Manchester United           B

  11. Stoke – Sunderland     B

  Lørdagskupongen 21. Oktober
  Lørdagskupongen 21. Oktober 2

  Den halve

  10. Norwich – Leeds          HB

  De overspilte

  6. Manchester City – Brighton     H

  12. Swansea – Leicester   B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen