More

  Lørdagskupongen 14. oktober

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Blackburn innfridde av våre sikre forrige lørdag og det hjalp dermed lite at UB-garderingen satt i Burnley – Chelsea.

  Det er landslagspause og lørdagskupongen denne helgen åpner med fem EM-kvalifiseringskamper. Her anbefaler vi å spille sikker Danmark hjemme mot Kasakhstan i kamp fem, men trår samtidig til med klar helgardering i oppgjøret mellom Ungarn og Serbia.

  Kamp seks mellom USA og Tyskland er en privatlandskamp mens de fem siste kampene på kupongen alle er hentet fra norsk 3. divisjon. Her spiller vi sikker Frigg og Rana borte mot henholdsvis Skjetten og Steinkjer. UB-garderingen har vi plassert i Halsen – Sprint-Jeløy mens vi anbefaler at Eidsvold TF mot Hønefoss dekkes godt opp.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at tipperne sliter med denne kupongen. Ingen lag er spilt til storfavoritter, men Ukraina og Danmark ser ut til å få en del tilhengere.    

  Merk at innleveringsfristen denne lørdagen er klokken 14.55 og seks av kampene har avspark 15.00. Deretter venter Åsane Damer – Lyn 16.45 før de resterende landskampene er spredd utover hele lørdagskvelden.

  Lørdagskupongen 14. oktober

  De sikre

  5. Danmark – Kasakhstan H

  8. Skjetten – Frigg  B

  12. Steinkjer – Rana           B

  Lørdagskupongen 14. Oktober
  Lørdagskupongen 14. Oktober 2

  Den halve

  11. Halsen – Sprint-Jeløy    UB

  De overspilte

  3. Ungarn – Serbia  H

  9. Eidsvold TF – Hønefoss H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen