More

  Liverpool-Villa: Klasseforskjell

  Selv et skadeplaget Villa var forventet å gi Liverpool kamp. Den gang ei.

  Aston Villa er tippet som outsider til topp 4 i Premier League denne sesongen. Men to av deres tre første bortekamper forteller en helt annen historie. Mot Liverpool på Anfield ble Emerys menn avkledd, akkurat som de ble i sesongåpningen mot Newcastle på St. James’ Park.

  Total dominans

  Det var ikke engang spilt tre minutter, før Dominik Szoboszlai sendte hjemmelaget i føringen på Anfield i dag. Den sommerkjøpte ungareren leverte en flott avslutning med strak vrist, utagbart for verdensmester Emiliano Martinez i Villa-buret.

  Et drøy kvarter senere ble hjemmelagets ledelse doblet, da Darwin Nunez klinket ballen i stolpen. Villa-back Matty Cash hadde ikke mulighet til å redde seg unna returen, som havnet i tomt bur. Det sto 2-0 ved pause, men det kunne like gjerne vært det dobbelte. Dominansen var total.

  Salah svarte

  Mo Salah har vært gjenstand for stor interesse fra ørkenklubber med tøysete mye penger på konto. Det skal ha tikket inn bud på spinnville 150 millioner pund, men verken Liverpool eller Salah skal ha vært spesielt interessert. Salah var med fra start på Anfield i dag, og egypteren leverte som så ofte før varene. Corner fra en god Trent Alexander-Arnold ble flott stusset videre av Nunez, og på bakerste stolpe fikk Salah enkel jobb med å sette dagens tredje Liverpool-scoring.

  Null hull

  Joe Gomez, Liverpool
  Tett Defensiv: Joe Gomez Og Liverpool-Forsvaret Var Hele Tiden To Steg Foran Villa-Spillerne

  Det kunne fort blitt flere scoringer mot et skadeplaget, men uansett veldig svakt Villa, og Jürgen Klopp var nok også godt fornøyd med at laget holdt nullen i hans 300. kamp som Liverpool-boss. Hjemmelaget var tross alt uten både Van Dijk og Konate. Alexis Mac Allister fungerte i dag utmerket som skjold, mens Joe Gomez var fremragende makker til Matip i midtforsvaret.

  På tribunen satt Ryan Gravenberch, og lurte på hvordan i all verden han skal kunne spile seg inn på dette Liverpool-laget.

  Ulvejakt på Selhurst Park

  Wolves har hatt en tøff sesonginnledning, og et enda vanskelige overgangsvindu. Mot Palace på Selhurst Park havnet ulvene under ti minutter etter pause, da Odsonne Edouar sendte The Eagles i føringen. Hee-chan Hwang utliknet fem minutter etter å ha kommet på som innbytter, men gullfoten Eberechi Eze ordet 2-1 med en flott scoring en snaut kvarter før slutt.

  Everechi Eze, Crystal Palace
  Hjemmeseier: Eberechi Eze Bidro Til Palace-Seier Mot Wolves

  Det virket over da Edouard med fem minutter igjen på klokka satte sitt andre for dagen, men Matheus Cunha trodde han hadde skapt spenning da han i sjette overtidsminutt stanget inn 3-2. Mer tid var imidlertid ikke igjen på klokka, og Hodgsons utvalgte kunne feire sin andre seier for sesongen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen