More

  Liverpool – Palace: mandagsball

  Ni av ti kamper unnagjort i helgens Premier League-runde, og fortsatt ingen borteseirer. Oddsen for at trenden brytes i kveld er høy.
  Liverpool – Crystal Palace
  Anfield
  Mandag, 21.00

  Liverpool har ikke tapt i Premier League i 2022, men var nær blitt stående med smultring fra besøket på Craven Cottage i sesongpremieren. Fulham presset Klopps menn til det ytterste, og laget fra Merseyside var ikke til å kjenne igjen fra Community Shield-seieren mot Manchester City.
  Darwin Nunez startet igjen på benken, men gjorde stor forskjell da han kom på banen for Firmino. Brasilianeren var ingen offensiv trussel, og det vil være svært overaskende om ikke sommerens spisskjøp starter kveldens kamp.
  Også på midtbanen er det rom for bytter, når det nok en gang ble klart at den ellers så magiske Thiago er i overkant utsatt for skader. Den lille oppturen for Liverpool forrige lørdag var at Mo Salah igjen så kvikk ut, etter en svært traurig vårsesong. At kontrakten omsider er forlenget virker å gi umiddelbar spilleglede. Også Harvey Elliott virket frisk etter innhoppet, og også han har nå forlenget kontrakten.
  Siste ti ligakamper mot Palace er vunnet. De siste 4 med total målscorer 15-1.
  Skader Liverpool: 
  Thiago Alcantara, Diogo Jota, Curtis Jones, Caoimhin Kelleher, Kostas Tsimikas, Ibrahima Konate og Alex Oxlade-Chamberlain er ute. Naby Keita antas å bli klar.
  Crystal Palace ble rystet i den første halvtimen hjemme mot Arsenal, og etter tidlig baklengs virket det å kunne bli strevsom formiddag. The Eagles slo imidlertid tilbake, og danske Joachim Andersen ledet sine medspillere til comeback som fort kunne gitt poeng. I stedet var det gjestene som avgjorde, da Bukayo Saka via Marc Guéhi gjorde 2-0 rett før slutt.
  Den siste timen var uansett oppløftende, og Vieira virker å bygge videre på forrige sesongs tross alt fine opptur. Nevnte Andersen er en bauta av dimensjoner, men kan hende trenger Palace et ekstra spissalternativ. Etter salget av Christian Benteke sitter man igjen med Jean-Phillipe Mateta og Odsonne Edouard som eneste alternativer helt på topp.
  Skader Palace:
  James Tomkins, Jack Butland og James McArthur er skadet. Michael Olise er usikker.
  Tipset
  Vel har Liverpool enorm statistikk mot Palace de senere år, men H-odds på 1,25 er ikke interessant, spesielt ikke etter hva som ble levert mot Fulham.
  I kveld prøves heller et spenstig tips på at Luis Diaz bidrar med målgivende pasning, til odds 4,60 (Coolbet)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen