More

  Liverpool – Manchester City

  Grunnet kvinnenes EM-finale mellom England og Tyskland blir lørdagens Community Shield for første gang på 10 år spilt utenfor Wembley. Leicester Citys King Power Stadium er valgt som arena for kampen mellom forrige sesongs ligamester Manchester City, og FA-cupmester Liverpool.
  Sølvfatet fra denne «finalen» er ikke lenger veldig ettertraktet, men kampen fungerer uansett som et startskudd for Premier League-sesongen som tar avspark når Crystal Palace neste fredag får besøk av Arsenal.
  Det er også usikkert hvor sterkt de to storlagene stiller lørdag, men det antas å kunne bli muligheter for å se begge lags nyankomne superspisser. Både Erling Braut Haaland og Darwin Nunez har debutert og levert sine første scoringer, og begge antas å skulle kjempe om toppscorertittelen mot Salah, Kane & Co denne sesongen.
  City har også kjøpt den spennende argentineren Julian Alvarez fra River Plate, mens Kalvin Phillips er hentet inn for å styrke midtbanen. Samtidig har de latt Raheem Sterling gå til Chelsea.
  Liverpool har i tillegg til Nunez hentet det portugisiske kjempetalentet Fabio Carvalho fra Fulham, og den skotske høyrebacken Fabio Carvalho fra Aberdeen.
  Usikre lagoppstillinger, men helt sikkert er det at Liverpool må klare seg uten sisteskanse Alisson Becker. 
  Avspark i Leicester tas lørdag 18.00, og i en antatt helt jevn finale frister det mest å prøve noen kroner på Liverpool. City-boss Guardiola har tross alt ved atskillige anledninger gitt beskjed om hvor unødvendig disse kampene er. 
  Coolbet betaler best så da løper vi til deres luker. 
  Liverpool – Manchester City
  King Power Stadium
  Tips: H
  Odds, 3.00 Coolbet

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen