More

  Liverpool banket Chelsea 4-1

  Tre nye Premier League-kamper på menyen i dag, etter mye moro i går kveld. Og det var tre favorittippede topplag som var i aksjon, da Manchester City, Tottenham og Liverpool alle hadde hjemmefordel.

  Dramatikk i London

  Premier League
  Premier League-Runden: Hektisk I Hovedstadsderbyet

  Brentford vant 3-1 sist de besøkte hovedstadsrival Tottenham, og det var gjestene som kom best i gang også i kveld. Ivan Toney scoret i sitt comeback forrige helg, og var nest sist på ballen da pånyttfødte Neal Maupay gjorde 1-0 Brentford etter bare kvarteret spilt. Thomas Franks menn gikk også til pause med ledelse, men skulle kort tid etter hvilen få nok å henge fingrene i. I løpet av andreomgangs første ti minutter snudde nemlig Tottenham kampen med ikke mindre enn tre scoringer. Destiny Udogie, Brennan Johnson og (like pånyttfødte) Richarlison gjorde at det plutselig så veldig lyst ut for hjemmelaget.

  Ivan Toney spiller imidlertid som han aldri har vært borte, og etter en drøy time skapte Brentford-spissen ny spenning – da han etter solid forsvarsbrøler reduserte ledelsen. Nærmere kom imidlertid ikke Brentford i kveld. Tottenham holder følge i topp 4-kampen, mens Brentford er farlig nærme nedrykksstreken.

  46-1, fordel City

  Premier League
  Liverpool Banket Chelsea 4-1 5

  Manchester City mot Burnley er statistisk sett enveiskjøring, og Norsk Tipping var da heller ikke rause med hjemmeoddsen før avspark i kveld. Som seg hør og bør. Det var ikke spilt mer enn drøyt 20 minutter før Julian Alvarez hadde gitt City 2-0-ledelse, og det var ingen utsikter til spenning i den himmelblå delen av Manchester. Spenning ble det da heller aldri. Rodri gjorde 3-0, før Burnley på overtid pirket inn trøstemålet. Erling Braut Haaland gjorde comeback fra skade, da han fikk det siste kvarteret.

  Hvor skal Trent og Robertson spille?

  Liverpool
  Gode Som Gull: Conor Bradley Er En Ny Liverpool-Stjerne, Mens Joe Gomez Har Svart Sine Mange Kritikere

  Liverpool var forventet å få problemer med Salah, Trent Akexander-Arnold og Andy Robertson ute av spill over flere uker. Den gang ei. Offensivt har Jürgen Klopp flust med alternativer, mens det nok for mange var overraskende at det også fantes gode alternativer på sidebackene. Joe Gomez og Conor Bradley har imidlertid levert på en måte som har fått Liverpool-fansen til å nær glemme både Trent og Robbo. Mot Chelsea i kveld var igjen de to backene av høydepunktene i et opplagt Liverpool-lag, og kronen på verket var naturligvis Bradleys flotte 2-0-scoring – hans aller første Premier League-scoring.

  Stolper til besvær for Liverpool

  Bradleys scoring kom etter at Diogo Jota hadde åpnet ballet med en flott soloscoring, og 3-0 burde kommet rett før pause. Jota ble kakket ned i straffefeltet, og frem steg Darwin Nunez. Man hadde jo en viss idé om hvor skuddet ville havne, og ganske riktig. Liverpool har nå levert ubeskjedne 18 stolpetreff i Premier League denne sesongen. Det 17 kom fra straffemerket, før Darwin med kvarteret igjen å spille headet nummer 18 i overliggeren.  

  Liverpool
  Stolpe Ut: Darwin Nunez Sliter Med Uttellingen, Men Er Likevel Et Viktig Angrepsvåpen For Liverpool

  3-0 kom uansett etter en drøy time, og igjen var Bradley hovedperson. Et flott innlegg fra høyrebacken havnet på pannebrasken hos Dominik Szoboszlai, som enkelt stanget ballen utenfor Chelsea-keeper Djordje Petrovic’ rekkevidde.

  Både Robertson og Trent fikk etter hvert komme inn på sine vante plasser, men Bradley og Gomez forlot banen til fortjent trampeklapp. Med de to ute gikk det også bare to minutter før Nkunku reduserte for Chelsea.  

  Spenning, og dommerfeil

  Nkunkus 1-3-scoring satte en viss fart i gjestene, og gjestene fra hovedstaden burde fått muligheten til å skape ytterligere spenning da Virgil van Dijk satte støvelen i ankelen på Nkunku. Dommer Paul Tierney vinket imidlertid spillet videre, og VAR brøt aldri inn. I stedet skulle det bli 4-1 til de røde, og denne gang var Darwin Nunez på positivt vis hovedperson. Spissen gikk på flott løp, brøytet seg vei, og leverte lekker målgivende pasning til Luis Diaz.

  Liverpool vant som de ville, og har alt i egne hender før søndagens storoppgjør mot Chelsea i London.

  Premier League-runden

  Tirsdag:

  Nottingham Forest – Arsenal 1-2

  Fulham – Everton 0-0

  Luton – Brighton 4-0

  Palace – Sheffield United 3-2

  Villa – Newcastle 1-3

  Onsdag:

  Man City – Burnley 3-1

  Tottenham – Brentford 3-2

  Liverpool – Chelsea 4-1

  Torsdag:

  West Ham – Bournemouth

  Wolves – Manchester United

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen