More

  Lillestrøm – Aalesund 5-1

  Lillestrøm utklasset Aalesund på Åråsen onsdag kveld og vant 5-1.

  Lillestrøm kunne innkassere sin andre storseier på bare tre dager, da Aalesund ble sendt hjem som slakt til Sunnmøre onsdag. LSK satte fire baller bak Sandefjord på søndag, og i kveld var det Aalesund sin tur til å gå på et stortap, som slapp inn hele fem mål.

  Det begynte imidlertid så lovende for tangotrøyene. Isaac Atanga sendte nemlig gjestene i føringen etter bare ti minutter. Spissen, i løpsduell med Lars Ranger, avsluttet fra rundt 20 meter bak en utspilt Mads Christiansen i LSK-buret. Dermed gikk AaFK overraskende opp i ledelsen, men det skulle ikke vare lenge.

  Isaac Atanga Sendte Gjestene I Ledelsen. Lillestrøm - Aalesund 5-1
  Isaac Atanga Sendte Gjestene I Ledelsen.

  Klønete utvisning

  For etter halvspilt førsteomgang, skulle Amidou Diop bare klarere ballen. Han bommet i stedet helt på ballen, og traff Thomas Lehne Olsen i halsregionen. Dommer Kristoffer Hagenes så ingen annen utvei enn å vise ut gjestenes midtbanespiller, til tross for at Diops felling overhodet ikke var tilsiktet. Og med én mann mindre på banen, ble det tøft for Aalesund.

  Les mer fra Tipsbladet
  Amidou Diop Fikk En Tidlig Dusj. Lillestrøm - Aalesund 5-1
  Amidou Diop Fikk En Tidlig Dusj.

  Ledelsen holdt bare i seks minutter. Yildren Ibrahimaj utlignet med et fantastisk skudd, og da hadde Lillestrøm for alvor fått sus i serken. Fem minutter før pausene sendte Vetle Skjærvik vertene i ledelsen etter en corner, og og Lillestrøm kunne dermed gå til pause med 2-1-ledelse.

  Målkalas etter pause

  Og i andreomgang raknet det fullstendig for Aalesund. Akor Adams fikk en enkel jobb med å sette inn 3-1 etter 55 minutter, og med bare et snaut kvarter igjen av ordinær tid, stod det 4-1 til kanariene. Thomas Lehne Olsen fikk vendt opp og avsluttet fra kloss hold, og fikk til slutt en enkel jobb med å sette LSKs fjerde for dagen.

  Akor Adams Tegnet Seg Som Vanlig På Scoringslisten. Lillestrøm - Aalesund 5-1
  Akor Adams Tegnet Seg Som Vanlig På Scoringslisten.

  Lillestrøm var imidlertid ikke ferdige, og heller ikke Lehne Olsen. Hedmarkingen scoret sitt andre og kanarienes femte for kvelden med et perfekt hodestøt. Da var det ti minutter igjen av oppgjøret på Åråsen, og flere mål ble det ikke i Lillestrøm, til tross for at Thomas Lehne Olsen nesten ble hattrick-helt på tampen av kampen. Dermed kunne Lillestrøm innkassere tre viktige poeng i kampen om medaljeplass.

  Romerikingene blir værende på sjetteplass på tabellen, men det er bare poenget opp til Brann på tredje. Aalesund forblir aller sist på tabellen, og har tapt samtlige seks bortekamper i Eliteserien i år.

  Lillestrøm – Aalesund 5-1

  0-1 10′ Isaac Atanga
  1-1 29′ Yildren Ibrahimaj
  2-1 40′ Vetle Skjærvik
  3-1 55′ Akor Adams
  4-1 76′ Thomas Lehne Olsen
  5-1 80′ Thomas Lehne Olsen

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen