More

  Transfers: Leeds, Blades og Burnley handler

  Dette virker å bli en travel onsdag på overgangsmarkedet. Lunsjen er knapt fortært før nye bekreftede transfers er på plass.

  Leeds har mistet flust med spillere siden nedrykket fra Premier League. Rasmus Kristensen, Marc Roca, Rodrigo, Tyler Roberts, Brenden Aaronsen, Robin Koch og Diego Llorente er av dem som har forlatt Elland Road, mens det har vært ytterst beskjeden trafikk inn. Onsdag formiddag styrket man imidlertid de defensive rekkene, noe vi på gårsdagens ryktebørs forhåndmeldte kunne skje.

  Walisisk landslagsmann

  Ethan Ampadu er hentet fra Chelsea, men spilte bare totalt tolv kamper for The Blues etter overgangen fra Exeter i 2017. Til gjengjeld har han gjort seg bemerket på lån i Sheffield United, Leipzig, Venezia og Spezia. Nå får den walisiske landslagsspilleren fast tilhodssted, etter at Leeds kom til enighet med Chelsea om en overgangssum pålydende 7 millioner pund.

  Burnley kjøpte spiss, enda en på vei

  Også i Premier League er det bekreftet overganger tidlig onsdag, da opprykksduoen Burnley og Sheffield United begge har lagt penger på bordet for offensive forsterkninger. Burnley bestemte seg tidlig i vinduet for å kjøpe fri forrige sesongs lånesoldat Michael Obafemi fra Swansea, før de i dag har hentet 22-årige Zeki Amdouni for en ukjent slump penger fra Basel. Og atter en angriper meldes på vei.

  Transfers: Nathan Redmond
  Nestemann Inn: Nathan Redmond Meldes På Vei Til Burnley

  Tidligere Southampton-ving Nathan Redmond har fullført kontrakten med Besiktas, og er nå kontraktsløs. Neste stoppested antas å bli Turf Moor.

  Toppscorer til Sheffield United

  Sheffield United har lenge blitt linket til Häcken-angriper Benie Traore, og i dag ble spilleren presentert med fireårskontrakt. Den 20-årige ivorianeren står bokført med 23 scoringer på 54 kamper for den svenske toppklubben, og så langt i år har han levert 12 scoringer på 14 seriekamper. Noe som gjør at han ved avreise stålbyen var toppscorer i Allsvenskan. Svenskene mottar 4 millioner pund i kompensasjon.

  Transfers: Benie Traore, Sheffield United
  Transfers: Leeds, Blades Og Burnley Handler 3

  Alle bekreftede transfers finner du her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen