More

  LIGACUPEN: Manchester United – Newcastle

  Ligacupen har kommet til 4. runde, og det spilles nå om kvartfinaler. To kamper gikk av stabelen tirsdag, før det i dag står storoppgjør på menyen. Blant annet mellom forrige sesongs to finalister, når regjerende mester Manchester United får besøk av Newcastle.

  Revansjeoppgjør

  Newcastle har ikke vunnet et stort hjemlig trofé siden 1955, men kjente lukten av suksess da de nådde Wembley forrige sesong. Fikk imidlertid en vanskelig inngang til kampen, da både Nick Pope og Martin Dubravka var ute, og tredjekeeper Lorius Karius måtte vokte målet. Heller enn Karius, var det begivenheten og nerver som sto i veien for Newcastle da Manchester United vant 2-0. Nå dukes det for revansjeoppgjør, og det spekulere denne gang i hvor mye manager Edie Howe legger i kampen.

  Ligacupen
  Ligacupen: Newcastle Ekspederte Manchester City På Vei Til 4. Runde

  Newcastle gaper over langt mer denne sesongen, når de i tillegg til Premier League også har Champions League å konsentrere seg om. Trofétørsten spiller samtidig inn, og gjør at Howe kan ende opp med å stille sin sterkeste ellever. Den elleveren er uansett svekket, når Alexander Isak, Sven Botman, Jacob Murphy, Harvey Barnes, Elliott Anderson og Sandro Tonali alle er ute med skader eller karantene.

  Ten Hag er fortsatt sterk i troen

  Manchester United-tilhengerne virker etter hvert å ha mistet troen på manager Erik ten Hag, og han virker nå snart å være like upopulær som de forhatte eierne av klubben. Ble rundspilt av Manchester City på Old Trafford søndag, og står med fem tap fra første ti kamper i Premier League. Ten Hag har imidlertid ikke mistet troen, i alle fall utad.

  -Vi opplevde et sviende nederlag søndag, men det hjelper ikke å synes synd på seg selv. Sesonginnledningen har ikke vært som vi håpet den skulle være, men jeg har fortsatt tro på spillergruppen, sier nederlenderen til engelsk presse før kveldens kamp.

  Ligacupen
  Ligacupen: Lisandro Martinez Er Av Spillerne Som Mister Kveldens Kamp

  Som Newcastle, er også Manchester United rammet av skadeproblemer. Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Amad Diallo, og trolig også Casemiro, er alle ute av kveldens kamp – som vises på Viaplay

  Fire Premier League-møter

  I tillegg til storoppgjøret mellom forrige sesongs finalister, står det også tre andre rene Premier League-møter på programmet i kveld. Liverpool besøker Bournemouth på Vitality, Everton gjestes av Burnley, mens det skal spilles hovedstadsderby mellom West Ham og Arsenal på London Stadium.

  I tillegg får Chelsea besøk av Blackburn, mens høytflyvende Ipswich tar imot Fulham på Portman Road.

  Ligacupen
  Ligacupen: Ipswich Slo Wolverhampton På Vei Til Sin Første 4. Rundekamp I Ligacupen Siden 2010

  Ligacupen, 4.runde

  Tirsdag:

  Exeter – Middlesbrough 2-3

  Mansfield – Port Vale 0-1

  Onsdag:

  West Ham – Arsenal

  Bournemouth – Liverpool

  Chelsea – Blackburn

  Everton – Burnley

  Ipswich – Fulham

  Manchester United – Newcastle

  Odds til alle kveldens kamper finnes på Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen