More

  Lewandowski til Liverpool

  1.juni, og ryktene svirrer – som de alltid gjør på denne tiden av året.
  Robert Lewandowski har annonsert sin avgang fra Bayern München, men den bebudede overgangen til Barcelona virker ikke lenger like sikker. Katalanerne skal ha uttalt at de ikke har økonomiske skuldrer til å bære denne overgangen, og plutselig virker England å være en mulighet.
  Chelsea og Manchester United nevnes, men Liverpool skal også være en mulig destinasjon for storscoreren. Sadio Mané linkes til Bayern, og dermed kan det være duket for en byttehandel som fører til gjensyn mellom Klopp og den tidligere Dortmund-eleven. Klopp meldes også interessert i gjenforening med Christian Pulisic.
  Raheem Sterling går inn i sitt siste kontraktsår i Manchester City, og mye tyder på at vingløperen kan bli solgt i løpet av sommeren. Real Madrid sies å følge situasjonen nøye.
  Everton har økonomiske bekymringer, og stjerner kan komme til å forlate Goodison i løpet av sommeren. Newcastle sies å være svært interessert i Dominic Calvert-Lewin, mens også spisspartner Richarlison linkes bort.

  Leeds United er av dem som garantert vil handle forsterkninger gjennom sommeren, og av dem som nevnes på vei inn er Coventry-spiller Gus Hamer. Den Brasil-fødte 24-åringen spilte forrige sesong 39 kamper for The Sky Blues. Den danske Salzburg-backen Rasmus Kristensen står også på ønskelista.
  Bristol City gjør tidligere forberedelser til ny Championship-sesong, og har allerede hentet inn to nye spillere. Kal Naismith (Luton) og Mark Sykes (Oxford) er allerede på plass, og mye tyder på at Forest Green-back Kane Wilson er nestemann inn. Wilson ble nylig kåret til sesongens spiller i League Two, mens han også bokførte opprykk til League One med veganklubben.
  Manchester United og Liverpool skal begge være interessert i å hente Arnaut Danjuma tilbake til England. Den nederlandske vingløperen har storspilt for Villarreal etter forrige sommer å ha blitt hentet fra Bournemouth.

  Rennes-forsvarer Nayef Aguerd meldes å stå på West Hams ønskeliste. The Hammers ble linket til 26-åringen også forrige sommer.
  Clement Lenglet sies å være tilgjengelig på lån fra Barcelona, og atskillige Premier League-klubber meldes interessert i den franske landslagsstopperen.
  Yves Bissouma har flust med beundrere, og Brighton må jobbe hardt for å holde interesserte klubber som Aston Villa og Roma på armlengdes avstand fra den gode midtbanespilleren.

  Manchester United-manager Erik ten Hag sies å ha kikkerten rettet mot Mason Mounts kontraktssituasjon i Chelsea.
  Paul Pogba, Alexandre Lacazette, Christian Eriksen, Paulo Dybala, Gareth Bale og Luis Suarez er av store navn som er tilgjengelige på free transfer denne sommeren. Alle vil de bli hyppig nevnt i kommende ryktebørser.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen