More

  – Lewandowski går til Barcelona

  Barcelona virker ikke å la seg prege nevneverdig av klubbens blodrøde regnskapstall. Presidenten i Barca, Joan Laporta, er fast bestemt på å hente noen av planetens heteste navn til Camp Nou før den kommende sesongen, og han er aller ivrigst etter å få kloa i Robert Lewandowski, Bayern Münchens stjernespiss.
  Skal en tro polakkens tidligere agent, Cezary Kucharski, er Lewandowski minst like ivrig etter å komme seg til La Liga. Men, motivasjonen for en overgang til Barcelona ligger ikke bare i å gjenopprette troféstrømmen inn premieskapene.
  – Han ønsker å bevise at han er bedre enn Karim Benzema, det er en av årsakene at han ønsker seg dit. Barcelona og Lewandowski kommer til å kjempe for at denne overgangen går i orden, jeg tror dette løser seg. Jeg tror han kommer til å signere for Barca, sier Kucharski til radiostasjonen Radio Ser.
  Polakkens kontrakt med den tyske stormakten går ut neste sommer, og spanjolene regner derfor med de vil få betydelig rabatt på overgangssummen for en av fotballens desiderte superstjerner.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen