More

  Leicester – Everton: 2-2 i dramatisk bunnoppgjør

  For de som ikke fikk nok Premier League-drama i 4-3-kampen mellom Liverpool og Tottenham søndag; det var mer i vente i kveld. Leicester mot Everton ble nemlig et bunnoppgjør det luktet svidd av.

  Everton var lenge det beste laget i kveldens bunnoppgjør borte mot Leicester, men The Toffees maktet ikke i stor nok grad å unytte sitt spillemessige overtak. Og utover i kampen var det heller hjemmelaget på King Power Stadium som tok kontroll.

  Les også: LSK avgjorde på overtid i syvmålsthriller

  Det var Everton som først fikk uttelling i målprotokollen, da Calvert-Lewin scoret sikkert på straffespark. Caglar Söyüncü utliknet imidlertid bare drøye fem minutter senere. Og så, mot spillets gang, feier Jamie Vardy inn 2-1 etter flott gjennomløpning – på perfekt stikker fra Maddison.

  Leicester - Everton: 2-2 I Dramatisk Bunnoppgjør Vardy 2 1 Leicester,Everton
  Leicester-Legende: Superveteran Jamie Vardy Scoret, Og Var Opp Mot Sitt Beste

  Så følger sjansebonanza til begge lag. Calvert-Lewin får ikke stokket bena, alene med Daniel Iversen. En Iversen som ved flere anledninger reddet Leicester med fantomredninger. Minuttet senere er Vardy på ny gjennomløpning. Gjør alt riktig, dribler Michael Keane på rumpa, men kjippen havner i tverrliggeren. Og dramaet før pause var ikke over med det. Everton-kaptein Seamus Coleman går i bakken, og bæres av banen med alvorlig kneskade.

  Leicester - Everton: 2-2 I Dramatisk Bunnoppgjør Coleman Leicester,Everton
  Ferdigspilt_ Seamus Coleman Forlot Banen På Båre.

  Skaden på Coleman gir flust med overtidsminutter, og i det syvende av dem misser James Maddison straffespark. Maddison velger å klinke ballen rett på mål, og der står Pickford

  Leicester har fått ny dansk redningsmann

  Sjansebonanza, Men Ett Poeng Er To For Lite – For Begge Lag
  Reddenede Engel: Daniel Iversen Sto En Kjempekamp I Foxes-Buret

  2. omgang var ti minutter gammel da Alex Iwobi bredsidet inn 2-2-målet. Iwobi som fikk kjeft for tversoverpasningen som førte til Vardys 2-1-scoring, men ellers var av Evertons beste spillere – også i kveld. Fem minutter senere er det Leicester som presser på, angrepet ender i heading fra Vardy – som heades bort fra streken av James Tarkowski.

  At begge lag ikke slo seg til ro med ett poeng var helt tydelig. Det haglet med målsjanser også gjennom det meste av andreomgangen, og landslagskeeper Pickford var blant annet nær ved å forære Leicester 3-2-scoring, da han 40 meter fra eget bur finner det for godt å kjøre dribleshow – med nær fatalt utfall.

  Fem minutter før slutt får Abdoulaye Doucouré fulltreff fra rett utenfor sekstenmeteren, men Daniel Iversen varter opp med ny strålende redning som gjør at det ender 2-2. Et resultat som ikke er godt nok for noen av lagene. Iversen belønnes imidlertid – helt fortjent – med 9/10 i lokalavisa Leicester Mercury

  Leicester kryper hårfint over streken, mens Everton blir liggende under.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen