More

  Liverpool – Tottenham 4-3

  Det virket ikke å skulle bli spenning overhodet, da Liverpool etter kvarteret spilt ledet 3-0 mot Tottenham.  Scoringer av Curtis Jones, Luis Diaz og et straffespark fra Mo Salah – i egypterens 300. kamp for Liverpool, fikk deler av de reisende med Spurs-skjerf til å lete etter utgangsportene. De gikk glipp av et fyrverkeri av de sjeldne.

  Rødt hele helgen

  Harry Kane rakk å utlikne før pause, men noen minutter tidligere skulle lagkamerat Oliver Skipp vært sendt i dusjen for en spesielt stygg takling av Diaz. Knotter langt oppe på skinnleggen er rødt kort hele helgen, men verken dommer eller VAR syntes dette var noe å mase om. Tilbake til Kane; han scoret i dag sitt Premier League-mål nummer 208! Tangering av Wayne Rooney, og nå er det bare Alan Shearer som er foran Kane på tidenes toppscorerliste i Premier League.

  Liverpool – Tottenham 4-3 Harry Kane Anfield Liverpool
  Maskin: Harry Kane Scorer På Bestilling

  Ny scoringsrekord ble det også tidligere i dag, da Haaland rundet 50 (!) for sesongen.

  Tottenham yppet seg etter reduseringen, men Sons stolpetreff minuttet før pause kom i offsideposisjon og det sto 3-1 da lagene vandret inn i garderoben for pausehvile. Virgil van Dijk brukte turen til å klage på dommer som ikke blåste straffe for hands umiddelbart før pausesignal. For døve ører.

  Ny ypp etter hvilen

  Son traff stolpen også etter pause, før Pedro Porro testet Allison Becker med en suser fra langt hold. Deretter ventet et kvarter med dødtid, før det igjen ble kaos i Liverpool-forsvaret. Heung-min Son feide ballen mellom bena til Liverpools brasilianske burvokter, og dermed lyste det 3-2 fra lystavlene på Anfield.

  Så var det tid for enda en tvilsom dommeravgjørelse. Diogo Jota plantet støvelen i tinningen på omtalte Skipp. Blodet fosset, men heller ikke denne gang var dommer spesielt interessert.

  Seks minutter ble lagt til, og dette var mer enn nok for Tottenham til å finne utlikningen. Innbytter Richarlison feiret sin aller første Tottenham-scoring, og et etter hvert velfortjent Tottenham-poeng.

  For nå var det vel slutt?

  Nei da.

  Kaos på overtid

  I fjerde overtidsminutt ville også innbytter Diogo Jota være med på moroa, og portugiseren ble den store helten i en fantastisk fotballkamp da han fra skrå vinkel feide ballen inn ved Fraser Forsters høyre stolpe.

  4-3, og på toget sitter Spurs-supportere som dro etter et kvarter. Noe å fortelle kommende barnebarn om.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen