More

  Leeds presenterte Adams

  Nye bekreftede overganger har kommet, også i dag.
  Her følger en kjapp oversikt over dagens handel i Premier League og The Football League.
  Raheem Sterling er ikke bekreftet, men alt tyder nå på at Chelsea bli neste stopp for landslagsvingen. Det meldes i ettermiddag at Manchester City-spilleren er enig om sine personlige betingelser med Chelsea.
  Leeds har imidlertid vist frem sitt nyeste tilskudd til spillerstallen. Tyler Adams er bekreftet kjøpt og signert fra RB Leipzig, og overgangssummen oppgis til £20 millioner. Den anvendelige 23-åringen, som kan brukes både i forsvar og på midtbane, har i dag signert femårsavtale.

  Den bosniske midtstopperen Anel Ahmedhodzic har vinket farvel til Malmö FF, og skrevet kontrakt med Sheffield United. 23-åringen, som har landskamper for både Sverige og Bosnia, koster The Blades om lag £3 millioner. Forsvarsspilleren, som er 195 cm på strømpelesten, har signert fireårskontrakt på Bramall Lane.

  Derby County jobber for å fylle spillerstallen, og har i dag hentet tre nye spillere. Conor Hourihane, James Chester og David McGoldrick har alle signert for The Rams, og vi er da oppe i fem nye i klubben på bare noen dager.
  Huddersfield har i dag presentert to nye midtbanespillere. David Kasumu er hentet fra MK Dons, mens Connor Mahoney ankommer fra Millwall.
  Luton Town har hentet den 26-årige spissen Carlton Morris fra Barnsley. 26-åringen følger i fotsporene til Cauley Woodrow, som gjorde samme reise forrige måned.

  Cardiff rydder i stallen, og har i dag hentet sin tiende nykommer for sommeren. Foreløpig sistemann inn hos waliserne er Romaine Sawyers, som i dag ble bekreftet på free transfer fra West Bromwich. 30-åringen var forrige sesong utlånt til Stoke.
  Kvelden er enda ung, og fortsatt kan det komme noen bekreftelser.
  *Joe Aribo sies å nærme seg Southampton, i avtale verdt 10 pundmillioner fra Rangers.
  *Flynn Downes meldes på vei til legesjekk hos West Ham. Palace har også vært interessert, men den 23-årige Swansea-spilleren virker nå å bli en Hammer. 
  *Manor Solomon er på legesjekk i Fulham, og forventes snarlig å bli presentert på lån fra Shakthar.
  *Andreas Pereira er også i området rundt Craven Cottage, etter enighet om pris mellom Manchester United og Fulham.
  *Feyenoord-vingen Luis Sinisterra blir ganske sikkert offentliggjort som ny Leeds-spiller i kveld, eller i morgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen