More

  Leeds kontret Millwall i senk

  En herlig fotballkamp fra The Den da Millwall tok imot Leeds til det siste oppgjøret i den sjette runden av Championship.

  The Den var klar for krig med mektige Leeds United på besøk til London-klubben. Millwall tok øyeblikkelig kommando i oppgjøret og kunne fort ledet de første ti minuttene etter flere nesten-farligheter i Leeds-boksen. Etter kvarteret skjedde det derimot mye. Millwall i angrep ble stoppet av en liggende Luke Ayling før Millwall i neste trekk følte de fortjente et frispark. Det fikk de ikke og i stedet kontret Leeds på magisk vis. Wilfried Gnonto spilte til Georginio Rutter som på en touch sendte Joël Piroe gjennom som kunne score sitt andre mål for klubben.

  Millwall presset, men Leeds kontret, igjen

  Gjestene hadde god kontroll på vertene etter scoringen og Leeds-forsvaret tok lurven av samtlige forsøk Millwall kom med de resterende 45 minuttene. De prøvde et press i andreomgang, men endte opp med trippelbyttet i det 65 minutter i håp om så snu oppgjøret. Zian Flemming storspilte forrige sesong og var ønsket av blant andre Burnley i sommer, men har siden blitt i Millwall og skuffet noe i sesonginnledningen. Han viste heller ikke i dag hva han egentlig kan for et Millwall-lag som aldri skremte bortelaget de siste 25 minuttene.

  En annen innbytter ble likevel avgjørende. Daniel James fikk ballen fra ankeret Ethan Ampadu og satte fart mot mål. Spilte en to med Rutter før han selv sleivet ballen i beina på Piroe som satte sitt andre for dagen i åpent bur. Med kampen avgjort var Daniel James på ferde igjen da han serverte Rutter som satte 3-0 etter nok en kontring av høy kvalitet, noe som også ble sluttresultatet.

  Med sesongens andre seier klatret gjestene opp til tiendeplass på tabellen etter dagens seier. Daniel Farke og co har planer om å klatre høyere på tabellen, og møter allerede onsdag Hull på bortebane i det som er ventet å bli en ny tøff oppgave.

  Helgens kamper

  Alt om de første 11 kampene denne runden finner du i vårt referat her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen