More

  Leeds United lander superspiss

  Leeds United har i flere år manglet en storscorer. Eller rettere sagt en storscorer som ikke er skadet store deler av sesongen. Nå har de trolig fått kloa i en.

  Patrick Bamford rakk knapt å gjøre seg klar for sesongstart før en ny skade satte han ut av spill i flere uker. Og med streikende spillere og allerede reiste spillere har det vært tynt på topp for Leeds United i sesonginnledningen. Men i dag melder flere engelske medier at jakten på deres nye storscorer er over.

  Fra Swansea til Leeds United

  24 år gamle Joel Piroe er på vei til Leeds for sin medisinske sjekk i dette øyeblikk melder blant andre Daily Mail. Nederlenderen har scoret 44 mål på sine to sesonger i Swansea, noe som har gjort han til en ettertraktet spiller denne sommeren. Everton, Leicester og Southampton har vært på blokken, i tillegg til flere klubber i resten av Europa.

  For rundt 12 millioner pund ser det dermed ut som Leeds har fått sin storscorer på plass før vinduet stenger, og flere kan følge inn portene. Nadiem Amiri fra Bayern Leverkusen, Joseph Paintsil fra Genk og Rangers sin midtbanespiller Glen Kamara er alle mulige nye ansikter på Elland Road i løpet av den nærmeste tiden.

  Trolig må Leeds se både Luis Sinisterra og Wilfried Gnonto forlate klubben selv om sistnevnte ryktes å måtte fortsette i klubben tross dårlig oppførsel de seneste ukene. Sean Dyche har sett mot Leeds gjennom hele sommeren og kanskje er det der Sinisterra havner til slutt.

  Fredag kommer en ny utgave av Tipsbladet ut. Er du ikke medlem? Trykk her og bli det raskt og enkelt. Da får du også tilgang til vår EFL og Premier League-spesial som kom ut før sesongstart.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen