More

  Leeds kjøper Bayern-spiller

  Nærmere 100 overganger er allerede bokført i engelsk Premier League- og Football League for sommeren, og langt flere vil det bli.
  Ryktebørsen går varm, og noen overganger er på trappene.
  Bayern München er av klubbene som både gir og tar denne helgen, når de nå omsider sies å ville betale hva Liverpool krever for Sadio Mané. Senegaleseren er allerede enig med Bayern om sin personlige kontrakt, og klubbene forventes å komme til enighet i løpet av helgen.
  Bundesliga-giganten selger samtidig midtbanespiller Marc Roca til Leeds United. Den 25-årige midtbanespilleren har ikke funnets eg til rette etter overgangen fra Espanyol til Bayern, og selges nå videre til Premier League. Overgangssummen opplyses å bli 12 millioner pund, og spilleren meldes fredag på vei til legesjekk i England.
  Leo Skiri Østigård sies å nærme seg avtale med Napoli. Den norske stopperkjempen har aldri fått tillit i Brighton, og etter fire låneopphold i The Championship og Serie A virker landslagsspilleren nå å finne seg ny permanent arbeidsgiver.

  Bare detaljer gjenstår før den 18-årige spissen Julio Enciso presenteres som Brighton-spiller. Premier League-klubben sies å betale nær 10 pundmillioner for det unge agrepstalentet fra Paraguay.
  Tottenham betalte i fjor sommer over 25 millioner pund for venstrebacken Emerson Royal, men brasilianeren har ikke vært noen ubetinget suksess. Nå kan 23-åringen være på vei til Ateltico Madrid.
  Sportings midtbanespiller Joao Palhinha virket lenge på vei til Wolverhampton, men nå virker Fulham å komme ulvene i forkjøpet. Fulham-boss Marco Silva har denne uken vært i samtaler med den portugisiske landslagsspilleren, som har en prislapp på 20 millioner pund.
  Jude Bellingham er het på potet på ryktebørsen denne sommeren, og fredag ble det meldt bud på Dortmund-spilleren fra Liverpool. Midtbanespilleren kan fort ende opp på Anfield, men trolig ikke før neste sommer.
  Den franske midtstopperen Moussa Niakhaté kan være på vei til nyopprykkede Nottingham Forest. 26-åringen er inne i sitt siste kontraktsår med Bundesliga-klubben Mainz. Forest har også bekreftet at manager Steve Cooper skal være nær forlengelse på City Ground.
  James Tarkowski og Ben Mee er begge på vei bort fra Burnley, og førstnevnte skal nå være enig om personlig kontrakt med Everton. Stopperbautaen har vært ønsket av flust med Premier League-klubber, men The Tofees vant frem.
  Sven Botman har lenge vært ønsket av Newcastle, men den franske U21-spilleren virker nå å ende opp i Milan.
  Adama Traore er tilbake i Wolverhampton etter middels vellykket låneopphold i Barcelona, men mye tyder på at lynvingen fprlater Molineux i løpet av sommeren. Leeds ryktes å ha Traore som førstevalg om Raphinha forlater Elland Road.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen