More

  League Two: Swindon med 11 mål på to kamper

  Som om ikke 5-5 i forrige oppgjør var vilt nok for Swindon. I dag banket de gamlesjefen 6-0 på County Ground.

  Swindon Town leverte kanskje årets kamp da de og Wrexham delte poengene i 5-5 oppgjøret forrige helg. Wrexham på sin side nøyde seg med 1-1 i dagens bortekamp mot Barrow etter ny straffescoring av Elliot Lee. Swindon derimot.

  Les også: Vår oppsummering av runden i Championship og League One

  Jake Young med fire for Swindon

  I vår preview ble oppgjøret mellom Swindon og Crawley nevnt som et av oppgjørene å se opp for i dag. Scott Lindsey returnerte med sitt Crawley, men fikk ikke en hyggelig retur til klubben han på sjokkerende vis forlot i januar. Etter en jevnspilt førsteomgang ble det målfest på County Ground de siste 45. Jake Young scoret fire mål på knappe 18 minutter i oppgjøret som endte 6-0 til hjemmelaget. Lånesoldaten fra Bradford står nå med syv mål på fem kamper, og er nå tre mål unna antallet forrige sesongs toppscorer hos Swindon endte på. Som om ikke de fire målene var nok var Young også assistenten bak 1-0 scoringen til Dan Kemp.

  Sjokktap for Gillingham, mente noen

  Vi satte Milton Keynes som favoritt og Harrogate som luring blant dagens beste spill i League Two. Begge leverte da Milton Keynes tok tabelltopp med sin 2-1 seier over Doncaster og Harrogate senket Morecambe med 2-0. Vår oddsguru vurderte også oppgjøret mellom Gillingham og Colchester til borteseier, om man først skulle være så freidig å spille på oppgjøret vel og merke. Oddsen til 3.95 gikk inn da serielederne Gillingham tapte hele 0-3 mot Colchester-laget som ikke hadde plukket poeng hittil i sesongen. Av og til treffer man.

  Totalt gikk åtte av 12 tegn inn i League Two, deriblant uavgjort i kampene mellom Wimbledon – Forest Green, Barrow – Wrexham og Walsall – Grimsby som alle hadde over 3.00 i odds.

  Vi kan takke drømmemålet til Au Eisa for at Grimsby-uavgjort gikk inn. Nyt.

  Mansfield snudde storkampen

  Stockport tok ledelsen to ganger i bortemøtet med Mansfield, men to sene mål fra Davis Keillor-Dunn reddet tre poeng for Nigel Clough sitt mannskap og den ubeseirede starten i League Two fortsetter for Mansfield. Stockport har på sin side havnet godt bakpå til tross for spillemessig fremgang.

  Notts County har også los på tabelltoppen nå. David McGoldrick scoret sitt første mål tilbake på Meadow Lane da The Magpies slo Tranmere 2-1 i ettermiddag. Dermed har de plukket ti poeng på sine fire siste kamper etter den grusomme sesongstarten som så de tape 1-5 mot Sutton.

  Accrington Stanley har startet overraskende friskt etter sitt nedrykk fra League One. I dag slo de til med en råsterk 2-1 seier borte mot Salford etter scoringer fra Shaun Whalley og Josh Andrews i førsteomgang. Med den seieren klatret de opp på tredjeplass på League Two-tabellen. Kanskje kan John Coleman klare det igjen?

  Resultater og tabell i League Two

  • Wimbledon 1-1 Forest Green
  • Barrow 1-1 Wrexham
  • Gillingham 0-3 Colchester
  • Bradford 1-0 Crewe
  • Mansfield 3-2 Stockport
  • Salford 1-2 Accrington
  • Harrogate 2-0 Morecambe
  • Notts County 2-1 Tranmere
  • Milton Keynes 2-1 Doncaster
  • Swindon 6-0 Crawley
  • Walsall 1-1 Grimsby
  • Newport 3-1 Sutton United

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen