More

  Championship: Leeds endelig i gang

  Leeds United sikret seg sesongens første trepoenger i sesongens vanskeligste kamp til nå i sesongen.

  Allerede før kampstart voks optimismen hos Leeds-fansen da lagoppstillingen kom. Luis Sinisterra og Wilfried Gnonto var begge tilbake etter deres håpløse forsøk på å komme seg bort fra Elland Road. Med nysigneringen Joel Piroe også på plass i startrekkene hadde vi plutselig tro på en målrik kamp mot serielederne Ipswich på Portman Road.

  Ipswich 3 – 4 Leeds

  Det ble ellevilt. Hjemmelaget fikk en pangstart ved selvmålet til Joe Rodon, men gjestene hadde allerede snudd kampen etter kvarteret. Georginio Rutter sørget for 1-1 før Gnonto gjorde noe opp for skaden da han stupte frem med foten på bakerste etter et herlig innlegg fra Sam Byram. 19 minutter var det Piroe trengte før han åpnet kontoen for Leeds da han fikk en enkel jobb med å sette returen fra Sam Byrams skudd i mål.

  Ipswich reduserte til 2-3 like før hvilen, men kvartetten til Leeds på topp skulle få fullbyrde en fantastisk kamp og da manglet det bare mål av selveste Sinisterra som både var råsterk og iskald da han elegant plasserte inn 4-2 med femten minutt igjen på klokken. Conor Chaplin skapte noe spenning på overtid med sin redusering, men heldigvis for gjestene var det bare sekunder igjen på klokken.

  Leeds i fri flyt sørget dermed for deres første seier sidan april, og Ipswich sitt første poengtap siden comebacket i Championship. To gode lag var det definitivt i dag.

  To overtidshelter

  Jay Stansfield ankom Birmingham så sent som i går. I dag ble han matchvinner på overtid da Birmingham igjen tok tre nye poeng i hjemmemøte mot Plymouth. Scott Hogan gav hjemmelaget ledelsen før Ryan Hardie utlignet for pilgrimene. Så, dukket Jay Stansfield opp med denne fantastiske scoringen. Nyt. Og les gjerne den vakre historien fra i fjor.

  Også i Cardiff ble det overtidsdrama med en innbytter som helt i sluttminuttene. Barry Bannan trodde han hadde sikret Sheffield Wednesday deres første poeng for sesongen med sin utligning femten minutter før slutt, men på overtid fikk hjemmelaget straffe som Ryan Wintle satte sikkert i mål i det 98 minutt. Dermed var sesongens første seier i boks. Wednesday er nå eneste lag uten poeng i Championship.

  Southampton og Leicester med sliteseiere

  Både Southampton og Leicester sikret seg tre nye poeng i dag med sifrene 2-1. The Saints var faktisk heldige som kunne ta ledelsen 2-1 ved Adam Armstrongs fjerde scoring for sesongen. QPR yppet seg kraftig og var i en periode mye nærmere 2-1 enn hjemmelaget var det. Leicester måtte vente til sluttminuttene i sin bortekamp mot Rotherham før seieren ble sikret. Kasey McAteer spilte bare sin andre seriekamp fra start for revene og feiret dette med to scoringer og dermed er en ny helt på plass i Leicester som nå topper tabellen alene med fire strake seiere av fire mulige.

  Four in a ROWE

  Stjerneskuddet Jonathan Rowe fortsetter å herje for Norwich i deres fantastiske sesongstart. Norwich herjet med Huddersfield i dagens kamp i Yorkshire og stoppet ikke før de for andre gang scoret fire mål på bortebane. I 4-0 seieren scoret selvsagt Rowe i sin fjerde kamp på rad i ligaen, og fem om man tar med ligacupen. Dette er en spiller som virkelig har skutt fart etter at suksessen har blitt satt på vent grunnet skader forrige sesong. Norwich er topplag. Huddersfield er bunnlag.

  Middlesbrough sin fryktelig sesongstart fortsatte også i dagens bortemøte mot WBA. Det hjalp ikke at Tommy Smith ble utvist etter 50 minutter i oppgjøret de til slutt tapte 2-4. Det hjelper heller ikke med gavepakker som vi ser under her. Stjerneskuddet på lån fra Brighton – Jeremy Sarmiento – fastsatte stillingen til 4-2 på overtid.

  Resultater og tabell i Championship

  • Hull 1-1 Bristol City
  • Birmingham 2-1 Plymouth
  • Millwall 1-0 Stoke
  • Preston 2-1 Swansea
  • Ipswich 3-4 Leeds
  • WBA 4-2 Middlesbrough
  • Huddersfield 0-4 Norwich
  • Rotherham 1-2 Leicester
  • Southampton 2-1 QPR
  • Cardiff 2-1 Sheffield Wednesday
  • Coventry 0-0 Sunderland
  • Watford – Blackburn avslutter runden i morgen kl 13.00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen