More

  League Two: Ny runde med målfest – foruten Gillingham?  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Målene hagler i League Two, bortsett fra hos ligalederne Gillingham som står med fire strake 1-0 seiere.  

  Kjedelig er det kanskje, men Gillingham har levert full pott på sine fire første kamper i League Two. De var kanskje litt heldige som ikke fikk sesongens første baklengsmål forrige runde, men Dom Telford sitt straffespark for Crawley var svakt nok til at Jake Turner fikk beholde smultringen i mål. Manglende målfest hos Gills har blitt ettertrykkelig gjort opp for i andre oppgjør. Ti mål i Wrexhams møte med Swindon var bare toppen av isfjellet på en målrik runde sist. Wrexham som står med 13-13 i målforskjell på fire kamper må nå klare seg uten Ben Foster, som trolig la opp etter 45 minutter sist, på stillingen 1-4. Erstatter Mark Howard skal uansett få en tøff oppgave i Wrexham-buret borte mot formsterke Barrow om ikke forsvarsspillet til waliserne bedrer seg.  

  Les også: Alt om serierunden i Championship

   Null rytme hos Doncaster 

  Den positive stemningen i Doncaster er som sunket i jorden. Grant McCann har fått en forferdelig start på sesongen med det ny-sammensatte mannskapet som så over ti nye spillere ankomme i sommer. Lite hadde de å stille opp for hjemme mot Notts County forrige helg, og bare reduseringen på overtid skapte noe form for applaus i det som endte med 1-3. Outsiderne ligger på nedrykksplass etter fire kamper og med en negativ målforskjell på minus syv. Lagdelene henger ikke sammen, og Richard Wood som skulle være limet i forsvar har sviktet i hver eneste kamp. 38-åringen som storspilte i Championship forrige høst ser akkurat nå ut som en 38-åring. I helgen reiser de til Milton Keynes og det som høyst sannsynlig blir nok et tap. Vi har liten tro på at murringen hos Donny vil avta.  

  Oppgjørene å se opp for  

  I Swindon får man besøk av Crawley-manageren Scott Lindsey som forlot County Ground midt i forrige sesong. Han reddet plassen til Crawley samtidig som Swindon falt sammen. Hjemmelaget skulle stått med syv av ni mulige poeng, men gav fra seg to poeng mot Wrexham sist. Spillet de har levert til nå gir grunn til optimisme, og den ekstra motivasjonen som kommer med returen til Lindsey gjør dette til et oppgjør man bør følge litt ekstra med på.  

  League Two: Swindon-Manager
  Michael Flynn Har Fått En God Start I Swindon

  Vi tror på en tett og jevn kamp mellom tabellnaboene Salford og Accrington med tremålshelten Callum Hendry som en mulig matchvinner for hjemmelaget. Mansfield har til gode å tape, men tre av fire har endt med uavgjort. Det er fult mulig med en fjerde uavgjort når Stockport County kommer på besøk. De fikk sesongens første seier sist, men har slitt stort med å avgjøre de jevne kampene de har spilt til nå. I tillegg er flere øyner rettet mot Mark Hughes etter at Bradford ble knust 0-3 mot Morecambe forrige helg. Dette skulle være året – det har vi sagt før – storklubben skulle finne veien ut av skyggenes dal, men akkurat nå fremstår de like ustabile og frustrerende som de foregående årene i League Two. Det må rettes på hjemme mot et Crewe-mannskap som overraskende nok ikke har blitt påført tap i denne sesongens utgave av League Two.  

  Les også: Preview League One

  Statistikk

  • Wimbledon er ubeseiret i sine fire første ligakamper. De har aldri klart fem ubeseirede kamper i EFL
  • Bare tre lag har sluppet til færre skudd enn Wrexham til nå i sesongen – likevel har de sluppet inn klart flest mål med sine 13.
  • Gillingham har vunnet sine fem siste League Two-kamper med sifrene 1-0. Ingen lag har noensinne vunnet 1-0 i seks strake kamper.
  • Morecambe er det laget i League Two med lavest ballinnehav til nå i sesongen med sine 34%
  • Stockport County har misset på 11 store sjanser til nå denne sesongen, klart mer enn neste på listen.
  • Notts County er laget med høyest ballinnehav til nå denne sesongen med 66%
  • To av de tre siste oppgjørene mellom Walsall og Grimsby har endt 1-1

  Forest Green trenger mer tid 

  Vi trodde det skulle løsne for Forest Green forrige runde og spilte de opp som dagens luring. Til tross for spillemessig overtak ble det et stygt 0-3 tap hjemme mot Newport. Heldigvis reddet Accrington noe av æren ved å sikre favorittstempelet på overtiden mot Harrogate til 2.05 i odds. Vi kjører den aller største favoritten som favoritt denne runden. Milton Keynes. Dagens luring stod lenge mellom poengdeling i Mansfield eller Walsall, men vi prøver en godt betalt hjemmeseier til Harrogate.  

  FAVORITTEN:     

  • Milton Keynes – Doncaster         
  • TIPS:    
  • H til 1.65 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Harrogate – Morecambe     
  • TIPS:     
  • H til 2.25 i odds hos Norsk Tipping 

  Helgens kamper i League Two

  League Two: Ny Runde Med Målfest - Foruten Gillingham?   Bilde 2023 08 25 132825003 League Two
  League Two: Ny Runde Med Målfest - Foruten Gillingham?   3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen