More

  League Two: Storoppgjør fredag – Wales-derby lørdag 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  League Two deler seg i to med seks kamper fredag og seks kamper lørdag i det som blir starten på elleve hektiske dager.  

  Allerede fredag kveld får vi rundens virkelige storkamp. Stockport County tar imot Notts County til storkamp på Edgeley Park bare seks dager etter at Sutton United ble sendt derfra med 0-8 i sekken. Ligalederne strutter derfor igjen av selvtillit etter noen svakere kamper. Notts County strutter ikke av selvtillit og den skadeplagede gjengen til Luke Williams har tapt fem av deres syv siste kamper i League Two, deriblant mot Walsall og Harrogate i deres to seneste. Med allerede ti poeng opp til ligalederne kan luken bli vanskelig å tette ved tap her.  

  Nådestøtet i Doncaster? 

  Fredag kveld tar Bradford turen til Doncaster. Der møter de et hjemmelag med en presset manager. Grant McCann er virkelig i trøbbel etter 0-5 hjemme mot Morecambe forrige helg og et nytt hjemmetap kan være vanskelig å tåle. Da passer det nok ikke så bra at Bradford står med tre strake seiere uten baklengs. Forrige helg var det Gillingham som måtte gi tapt etter scoring for andre kamp på rad av Jamie Walker og Andy Cook. Vi blir ikke overrasket om det blir en ny borteseier her.  

  Forrige uke ladet vi opp til oppgjøret Swindon – Barrow ved å snakke om to motpoler. Der gikk Barrow seirende ut med 3-0 seier på imponerende vis. Nå er det en ny motpol de møter på bortebane i form av Crewe. Hjemmelaget fra togbyen banker inn mål – og slipper inn en del – i sin jakt på opprykk til League One. Klarer laget med 44 scoringer å få hull på gjerrige Barrow? 

  Wales-derby  

  Will Evans - Newport County
  Skal Will Evans Ordne Nye Scoringer For Newport?

  I Wales, nærmere bestemt Wrexham, møtes de to walisiske lagene Wrexham og Newport hverandre til det som blir det første derbyet dem i mellom i ligasammenheng siden 2013. Da vant Newport 2-0 mot Wrexham i play off-finalen og rykket opp til League Two. Det skulle ta ti nye år før Wrexham kom seg opp, og nå skal hevnen tas for både finaletapet, ti år med smerte og 0-4 tapet i FA-cupen i deres seneste oppgjør i 2018.

  Men anført av Will Evans har Newport tatt flere skalper den siste tiden – inkludert stoppet Stockports rekke på 12 strake seiere og borteseiere mot både Gillingham og Morecambe – og er i ferd med å gjøre en langt bedre sesong enn fryktet da deres viktigste spiller forlot skipet i sommer. Wrexham på sin side må klare seg uten sin Evans dette oppgjøret. George Evans fikk rødt kort etter bare halvspilt førsteomgang forrige helg, men likevel sikret de seg en 2-1 seier over Colchester.  

  Troy Deeney møter skepsis herfra

  Det lå i korta da Troy Deeney ble hentet inn som spillende trener i Forest Green denne høsten. Nå er Dave Horseman sparket og Deeney selv tar over roret som manager. Dette var et valg som høstet blandede reaksjoner fra fansen, forståelig nok. Hans rolle på banen denne høsten har ikke sett ut til å motivere spillerne i nevneverdig grad, og den frittalende manageren tenker ikke alltid før han prater. Med denne ansettelsen kan man si at Forest Green igjen går lengre og lengre bort fra det sjarmerende og nytenkende de stod for da de tok spranget fra non-league. Er bobla sprukket? Første svar får vi i Deeneys debut hjemme mot Gillingham.  

  Fra tre på rad til to ut 

  Forrige helg gikk begge spill ut i League Two. Crewe sitt røde kort ødela i oppgjøret som endte 3-3 etter at Crewe ledet 2-1 helt frem til det 89 minutt. Crawley hadde og Mansfield i kne, men to baklengs og et rødt kort tidlig i andreomgang ødela for både dem og spillet vårt. Grimsby er vår beste favorittspill med 1,80 i odds mot Harrogate. Luringen finner vi fredag kveld med nevnte Bradford som vårt spill.  

  FAVORITTEN:     

  • Grimsby – Harrogate Town              
  • TIPS:    
  • H til 1,80 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Doncaster – Bradford  
  • TIPS:     
  • H til 2,30 i odds hos Norsk Tipping 

  League Two-kampene fredag og lørdag

  Fredag:

  • Forest Green – Gillingham
  • Crewe – Barrow
  • Stockport – Notts County
  • Colchester – Salford
  • Crawley – Wimbledon
  • Doncaster – Bradford

  Lørdag:

  • Accrington – Walsall
  • Grimsby – Harrogate
  • Wrexham – Newport
  • Morecambe – Milton Keynes
  • Tranmere – Swindon
  • Sutton – Mansfield

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen