More

  League Two: Storfavorittene leverte, men Notts County trøbler

  Stockport og Wrexham befestet sine posisjoner på toppen av League Two, men for Notts County fortsatte nedturen.

  Stockport var lystne på å slå tilbake etter noen rotete uker. 12 strake seiere er målet nok en gang. De startet forrykende hjemme mot Sutton United og ledet 4-0 til pause. Det ble etter hvert en særs pinlig affære for Sutton United som måtte se åtte baller bak seg i nettet. Ringreven Paddy Madden scoret tre av målene for ligalederne som har seks poeng ned til nummer to og tre på tabellen i League Two.

  Der finner vi Barrow som igjen overbeviste borte mot Swindon Town. Kian Spence sendte gjestene i føringen før pause, og i det Swindon Town begynte å komme inn i oppgjøret sørget Sam Foley for at Barrow tok alle tre poengene med det som til slutt ble 3-0. De klatret forbi Wrexham og opp på andreplass. Waliserne vant sitt oppgjør også, men måtte grave hardt etter at George Evans ble utvist etter 25 minutt. Elliot Lee ble selvfølgelig en av heltene likevel med scoring på sin bursdag i oppgjøret som endte 2-1 over Colchester.

  Mansfield på fjerde tok tre viktige poeng da de slo Crawley 3-1 på bortebane. En jevn kamp som kunne vippet begge veier frem til Davis Keillor-Dunn gav gjestene 2-1 etter 55 minutter. Derfra og ut ble det tidvis enkelt for Nigel Clough og co.

  Notts County i trøbbel

  Et skadeplaget Notts County trøbler for tiden. I dag kom deres tredje tap på de fire siste ligakampene da Harrogate Town ble for sterke på Wetherby Road. Hjemmelaget tok fullstendig kommandoen fra start og fikk raskt belønning gjennom George Thomsons scoring etter bare syv minutter. Abraham Odoh økte etter halvtimen, og selv om Jodi Jones reduserte etter litt over timen, var det bare få sekunder med håp for gjestene. Tidligere Huddersfield-talent Matty Daly avgjorde med 3-1 like etter Jones sin redusering og dermed tok Harrogate tre imponerende poeng. For County øker luken opp til direkte opprykk, og snart må de kanskje se seg bakover på tabellen.

  Les også: Oppsummering av runden i League One

  Manager ferdig i Doncaster snart?

  Etter en grusom start fikk Grant McCann fart på sakene i Doncaster, bare for å se det rakne igjen. 2-1-4 er fasit etter de siste syv kampene, og dagens hjemmekamp mot Morecambe var av den verste sort. Talentfulle Michael Mellon lekte seg med Doncaster-forsvaret og scoret to av Morecambes fem (!) scoringer og klatret med det helt opp i ryggen til Wimbledon som innehar syvendeplassen. For McCann kan 0-5 hjemme fort være dråpen. Doncaster er langt unna det opprykksjagende laget vi forventet før sesongstart.

  Trå start for en manager er det også i Gillingham der Neil Harris sin erstatter fortsetter å slite. I dag ble det 0-2 hjemme for et Bradford som virkelig begynner å finne rytmen under deres nye manager Graham Alexander. Jamie Walker og Andy Cook imponerte igjen med scoring i oppgjøret som tar Yorkshire-laget nærmere topp syv.

  Toppscorerduellen i League Two mellom Salford og Wimbledon endte utrolig nok 0-0. Dermed smultring på både Matt Smith og Ali Al Hamadi. Merkelig nok.

  Overtidsdrama med Crewe og Accrington. Hørt det før?

  To lag som har gitt oss spinnville øyeblikk på overtid denne sesongen møttes til aksjon i Crewe i ettermiddag. En raskt start så 1-1 på tavla før ti minutter var spilt. Mickey Demetriou gav Crewe 2-1 etter halvtimen og dette stod seg helt til sluttminuttene skulle annonseres. Hjemmelaget som fikk Luke Offord utvist ti minutter før full tid fikk nok å holde fingrene i. Accrington – som selv scoret tre overtidsmål i 3-4 tapet mot Swindon for to uker siden – utlignet ved Ben Woods.

  Samme mann skapte eufori hos gjestene da han utnyttet svakt keeperarbeid hos vertene og snudde oppgjøret i det 96 minutt. Da trodde alle dette var avgjort, men i det 98 minutt dukket Elliott Nevitt med et drømmemål som sikret 3-3 og en eventyrlig slutt på et fantastisk overtidsdrama, igjen.

  Resultater og tabell i League Two

  • Crawley 1-3 Mansfield
  • Crewe 3-3 Accrington
  • Doncaster 0-5 Morecambe
  • Gillingham 0-2 Bradford
  • Harrogate Town 3-1 Notts County
  • Milton Keynes Dons 2-0 Forest Green
  • Newport 1-1 Grimsby
  • Salford City 0-0 AFC Wimbledon
  • Stockport County 8-0 Sutton United
  • Swindon 0-3 Barrow
  • Walsall 1-0 Tranmere
  • Wrexham 2-1 Colchester

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen