More

  League One: Bolton så rødt – Peterborough på direkte opprykk

  Bolton med ny nedtur i dagens hjemmekamp, og dermed var Peterborough på direkte opprykk i League One.

  Portsmouth suser videre i League One. Shrewsbury ble ingen match for ligalederne som til slutt kunne reise hjem med tre poeng og 3-0 i sekken. Abu Kamara sørget for to av målene til laget som nå har syv poeng ned til tredjeplassen.

  Boltons tunge uke fortsatte. Etter en lang periode med strålende resultater så tapte de toppkampen borte mot Portsmouth mandag. I dag fikk Ricardo Santos en ny tung aften med sitt røde kort etter bare halvtimen. John Marquis tidlige scoring ble doblet av Antony Evans like før hvilen. Boltons ti menn kjempet tappert, men det ble med reduseringsmålet til Eoin Toal ti minutter før slutt.

  Tett som hagl

  Med Boltons tap var andreplassen up for grabs. Både Peterborough og Oxford United benyttet anledningen til å stikke av med tre poeng og dermed klatre i League One. Førstnevnte slo Fleetwood 1-0 på bortebane etter matchvinnerscoringen til Archie Collins like før hvilen. Oxford United på sin side tok sin første seier under ny manager da Ruben Rodrigues sine to mål var med på å senke Burton med 3-0. Des Buckingham kan dermed puste lettet ut, vel vitende om at de bare er poenget bak Peterborough som innehar andreplassen nå.

  Stevenage var nærmest Bolton før dagens kamp, men feilet stort med et strålende utgangspunkt til pause. Carl Piergianni hadde gitt hjemmelaget ledelsen over et Exeter som allerede var redusert til ti menn, bare for å se at laget med dårligst form i hele League One slo tilbake etter hvilen og sikret seg et råsterkt poeng takket være nomaden Yanic Wildschut sin scoring.

  For outisderne Derby, Barnsley, Blackpool og Charlton ble det minimalt med poeng. Derby kastet vekk to poeng hjemme mot Wycombe da Tom Barkhuizen ledermål ble utlignet av Luke Leahy sitt straffespark åtte minutter på overtid. Blackpool fikk svi av et Cambridge med Neil Harris i managerstolen og hjemmelaget vant 2-1 takket være scoringene til Elias Kachunga og Gassan Ahadme. Jordan Rhodes sitt 14 mål for sesongen hjalp dermed lite.

  Storkampen mellom Barnsley og Charlton endte 1-1. Corey Blackett-Taylor sørget for et poeng med tilbake til London for gjestene med sin scoring 20 minutter før full tid.

  Dagens helt finner vi hos Port Vale

  Ethan Chislett Med Tre For Port Vale
  Ethan Chislett (Til Høyre) Kunne Smile Bredt I Dag

  Port Vale hadde ikke vunnet en hjemmekamp siden 16 september, men etter den viktige seieren over Exeter på bortebane forrige runde var det nå et lite håp om at ting hadde snudd igjen for The Valiants. Ethan Chislett varmet publikum på Vale Park med to scoringer før hvilen, men Wigan slo tilbake og da Charlie Wyke utlignet til 2-2 med ti minutter igjen trodde hjemmefansen igjen på en ny nedtur. Heldigvis for dem var ikke Chislett ferdigspilt. Midtbanespilleren sørget for 3-2 og tre viktige poeng med en perle. Sånt blir det jubel av.

  Resultater i League One

  • Barnsley 1-1 Charlton
  • Bolton 1-2 Bristol Rovers
  • Cambridge United 2-1 Blackpool
  • Carlisle 2-1 Northampton
  • Cheltenham 1-0 Leyton Orient
  • Derby 1-1 Wycombe
  • Fleetwood 0-1 Peterborough
  • Lincoln City 1-1 Reading
  • Oxford United 3-0 Burton
  • Port Vale 3-2 Wigan
  • Shrewsbury 0-3 Portsmouth
  • Stevenage 1-1 Exeter

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen