More

  League Two: Real målfest i Wrexham og Tranmere

  Det ble målfest i enkelte oppgjør i League Two. I Tranmere fikk vi servert syv scoringer. I Wrexham fikk vi servert hele ti(!) scoringer i et ellevilt oppgjør.

  Hvor skal man starte. Jo. Vi starter i Wrexham der vi igjen ble vitne til en målfest uten sidestykke når Wrexham tok imot Swindon Town. Gjestene gikk til pause med rolige 4-1 ledelse etter to scoringer av Jake Young og blant annet sesongens første fra ringreven Charlie Austin. Wrexham så fortapte ut.

  Elliot Lee gav hjemmelaget håp tidlig i andreomgang med reduseringsmålet før samme mann regisserte 3-4 scoringen til James Jones få minutter senere. Wrexham presset på for utligning, men det var gjestene som scoret neste mål. Dan Kemp – en glimrende signering av Swindon – scoret sitt andre for dagen og dermed virket kampen avgjort på Racecource Ground.

  To minutter på overtid kom det mange trodde var et trøstemål fra James Jones, men syv minutter på overtid dukket Elliot Lee opp igjen. Og slik gikk det:

  10 mål ble det for tilskuerne på Racecource Ground som nå har sett Wrexham i tre hjemmekamper. Sifrene 3-5, 4-2 og 5-5 vitner om en målrik sesong i vente for waliserne. Vi gleder oss til fortsettelsen.

  Salford snudde i Tranmere

  Salford hadde ikke scoret mål på deres tre siste besøk på Prenton Park og det så relativt svart ut da Connor Jennings gav Tranmere ledelsen etter bare seks minutter. Salford fikk hull på byllen etter 34 minutter ved Matt Smiths scoring, bare for å se at Tranmere gjenerobret ledelsen minuttet senere.

  I andreomgang ble det derimot Callum Hendry-show. Mannen som avsluttet forrige sesong på fantastisk vis scoret tre glimrende mål i løpet av andreomgang og snudde kampen for gjestene på egenhånd. Dermed ble det tre viktige poeng for Class of 92 til tross for Tranmere sin sene redusering til 3-4.

  Stockport County tok sesongens første seier i League Two da Aston Villa-talentet Louie Barry scoret sitt første mål for klubben i deres 1-0 seier over Barrow.

  Toppscoreren i gang

  Macaulay Langstaff Scoret To For Notts County I Dagens League Two Kamp
  Macaulay Langstaff Kunne Endelig Juble For Scoring I League Two

  Med 42 scoringer på 44 kamper for Notts County i National League i fjor var det så klart store forventninger til Macaulay Langstaff denne sesongen. Etter tre målløse kamper løsnet det endelig for storscoreren i dagens bortekamp mot Doncaster. Spissen scoret både 1-0 og 2-0 i oppgjøret The Magpies til slutt vant med sifrene 3-1. For Doncaster fortsetter den forferdelige sesongstarten. Grant McCann må få orden på skuta raskt om dette ikke skal ende med sparken.

  Dons overbeviser igjen

  Overbevisende prestasjoner til tross for bare to poeng var fasit etter to serierunder. Den siste uken har de overbevisende prestasjonene fortsatt samtidig som de har plukket trepoengere. I dagens London-derby borte mot Sutton var de igjen pottetett i forsvar og farlige i angrep. Harry Pell og tirsdagens helt, James Tilley, scoret to av de tre målene i andreomgang som sørget for 3-0 og tre poeng.

  Med dagens resultat ligger de på tredjeplass, bare poenget bak Milton Keynes som snudde sitt oppgjør fra 1-2 til 3-2 på overtiden borte mot Colchester.

  Les også: Slik gikk det i League One i dag

  League Two: Resultater 4. serierunde

  • Accrington 2-1 Harrogate
  • Colchester 2-3 Milton Keynes
  • Wrexham 5-5 Swindon
  • Grimsby 1-1 Mansfield
  • Sutton 0-3 Wimbledon
  • Crawley 0-1 Gillingham
  • Crewe 2-2 Walsall
  • Doncaster 1-3 Notts County
  • Forest Green 0-3 Newport
  • Morecambe 3-0 Bradford
  • Stockport 1-0 Barrow
  • Tranmere 3-4 Salford

  Tabellen

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen