More

  League One: Serielederne fikk bank på hjemmebane

  Derbyet mellom Bolton og Wigan ble aldri så spennende som forventet. Serielederne i League One måtte skamfulle se seg banket av gjestene fra Wigan.

  Allerede etter halvspilt kamp var denne kampen avgjort. Charlie Wyke startet showet før Stephen Humphrys med to scoringer sendte Athletic-fansen til himmels. Serielederne Bolton var en skygge av seg selv, og endte til slutt opp med 0-4 tap hjemme mot Wigan etter at Wyke igjen kom seg på scoringslisten i andreomgang. Spissen scoret sitt fjerde mål og har nå doblet antallet han fikk under hele fjorårssesongen i Championship. For Bolton ble dette den sjette ligakampen på rad uten seier over Wigan.

  Med seieren er også Wigan endelig på plussiden hva gjelder poeng. Laget som startet med åtte minuspoeng har på fire kamper kommet seg opp på to poeng. De fremstår akkurat nå som et topplag i League One.

  Oxford United herjet

  Oxford United viste igjen hvorfor de er tippet høyt på tabellen. I dagens bortekamp mot Barnsley tok de kommandoen fra start og ledet fortjent 1-0 til pause etter straffescoringen til Cameron Brannagan. Et selvmål etter hvilen ble fort redusert ved Devante Cole, men stortalentet Tyler Goodrham avgjorde kampen med sin 3-1 scoring få minutter før slutt på iskaldt vis. Tre strake for Liam Manning og Oxford United som nå er på topp sammen med fire andre lag.

  For helt på topp finner vi nå Cambridge av alle. De slo Bristol Rovers 2-0 hjemme på Abbey Stadium etter to sene mål av Fejiri Okenabirhie og Sullay Kaikai. Dermed var kanskje ikke Bristol Rovers så gode som vi trodde? Eller så er Cambridge mye bedre enn vi tippet i vårt tabelltips.

  Port Vale imponerer

  James Wilson Scoret For Port Vale I Dagens Oppgjør Mot Charlton
  James Wilson Scoret For Port Vale

  Charlton tok ledelsen ved Alfie May tidlig i oppgjøret mot Port Vale, men spissens første scoring for The Addicks hjalp ikke til poeng. Port Vale vant 3-2 etter at James Wilson og Ethan Chislett snudde oppgjøret i løpet av 67 sekunder i andreomgang. Charlton slo tilbake med 2-2 bare for å se at Port Vale sikret alle poengene i sluttminuttene.

  Charlton er ikke den eneste av de antatt gode lagene som slet. Peterborough gikk på sesongens første tap borte mot Northampton. Hjemmelaget som sikret uavgjort på overtid i midtuken sikret denne gang alle tre poengene på overtid. Og når ikke Sam Hoskins er helten er det alltid Mitchell Pinnock som er det med sitt langskudd som Posh-keeper rotet i mål. Dermed Northamptons første trepoenger i returen til League One, og den kom mot rivalen Peterborough.

  Svar på statistikken

  Vi kom med statistikk før runden, og noen av disse må oppsummeres. Wycombe og Burton hadde aldri på sine 15 kamper delt poengene, før i dag. Det måtte jo skje. Portsmouth skuffet stort med bare 0-0 hjemme mot Cheltenham, men det var deres 15 strake ligakamp uten tap. Noe de bare har klart ved to anledninger tidligere, sist i 1924.

  Blackpool er det eneste laget uten baklengsmål på de fire første rundene. Dessverre for dem var dagens 0-0 oppgjør mot Leyton Orient deres tredje strake smultring.

  League One: Resultater 4. serierunde

  • Bolton 0-4 Wigan
  • Barnsley 1-3 Oxford United
  • Blackpool 0-0 Leyton Orient
  • Cambridge 2-0 Bristol Rovers
  • Carlisle 0-2 Exeter
  • Charlton 2-3 Port Vale
  • Derby 1-0 Fleetwood
  • Northampton 1-0 Peterborough
  • Portsmouth 0-0 Cheltenham
  • Reading 2-0 Stevenage
  • Shrewsbury 0-1 Lincoln
  • Wycombe 0-0 Burton

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen