More

  League Two: Slår krypto-Crawley til igjen?  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Solgt sine beste spillere til rivaler i League Two, kaos og frustrasjon rundt eierskapet til krypto-gjengen, men hjemme på Broadfield herjes det.  

  Alt tilsa og tilsier at Crawley skal slite denne sesongen. Stjernespillerne ble sendt på dør både i januar og i sommer. Signeringene som kom var ukjente og noen også usikre. Det var derfor gledelig med 1-0 over et Bradford-mannskap som virkelig ikke var påskrudd i ligapremieren for to uker siden. Uavgjort borte mot Salford ble fulgt opp av ett nytt underdog-sjokk i midtuken da de helt fortjent slo Milton Keynes 2-1 på Broadfield.  

  Den lille klubben, med det lille stadionanlegget har dermed fått en drømmestart på sesongen. På lørdag kan de igjen sjokkere som underdog da deres tidligere stjernespiller Ashley Nadesan returnerer med ligalederne Gillingham. Det som var årets spiller i Crawley forrige sesong har startet livet hos The Gills ved å bli matchvinner i to av de tre 1-0 seierne de har tatt denne sesongen. Laget som først tok sin tredje seier for sesongen i januar forrige sesong har allerede matchet dette på tre spilte kamper i august. Men klarer de krypto-Crawley?  

  Wimbledon ugjenkjennelig før London-derby 

  Lee Brown Og Wimbledon Har Skalket Slusene I Starten Av League Two-Sesongen
  Lee Brown Og Wimbledon Har Skalket Slusene

  Solide og bare ett baklengsmål på tre kamper. Dette er ikke det Wimbledon-laget vi har lært oss å kjenne de ti siste årene. James Tilley sørget for deres andre seier på 22 kamper da de slo Colchester 2-0 i midtuken. En seier som var fortjent da bare to straffemisser har hindret de fra å stå med full pott etter tre kamper. Laget fremstår nå som bunnsolide i de bakre rekker, og Johnnie Jackson virker til å ha lært fra forrige sesongs kollaps.  

  Nå venter nytt derby med Sutton United der Wimbledon håper de kan hevne seg for de to tapene de fikk forrige sesong. I deres første møter i ligasammenheng var det de gule som stakk av med seieren i begge oppgjør. Sesonginnledningen tyder på at de absolutt kan gi Wimbledon trøbbel hjemme på eget gress.  

  Blandet dropps for favorittene  

  Stockport tok sitt første poeng for sesongen i hjemmekampen mot Bradford i midtuken, men igjen hadde de store problemer fremfor mål. Nå venter ny hjemmekamp mot et Barrow som står med syv av ni mulige poeng i sesonginnledningen. Dave Challinor husker med gru hjemmemøte med Barrow i sesongåpningen forrige sesong. De nylig returnerte lå da under 0-3 før halvtimen var spilt og en reprise trengs ikke for våre opprykksfavoritter.  

  Wrexham har hevet seg etter sitt sjokkmøte med League Two. Det resulterte i deres første seier i The Football League på 15 år da Walsall helt fortjent ble slått 4-2 i midtuken. Nå er det ny hjemmekamp mot Swindon – som på sin side sikret sesongens første seier mot Forest Green sine ti menn i midtuken. Våre andre favoritter i Bradford, Salford, Notts County og Mansfield skal alle ut i tøffe bortekamper mot Morecambe, Tranmere, Doncaster og Grimsby. Sistnevnte slo Salford i midtuken og er jo en av våre outsidere. En seier over Nigel Clough sitt Mansfield vil nok en gang stadfeste vårt tabelltips.  

  Statistikk

  • Accrington og Harrogate møtes for første gang i ligasystemet
  • Milton Keynes-manager Graham Alexander har tapt fire av sine fem siste oppgjør mot Colchester
  • Gillingham har vunnet sine tre første ligakamper for første gang siden 2012/13. Forrige gang de vant fire første var i 1995/96
  • Crewe-stopper Mickey Demetriou er toppscorer i League Two med sine tre scoringer
  • Bare Crewe (22) har sluppet til flere skudd på mål enn Doncaster sine 19
  • Forest Green har ikke scoret to eller flere mål i en og samme ligakamp siden desember 2022. Det er nå 29 kamper siden.
  • Grimsby står med uten baklengs på sine fem siste hjemmekamper.
  • Morecambe-manager har ikke tapt noen av sine tre oppgjør mot gamleklubben sin Bradford
  • Sutton har tapt åtte av sine ti siste ligakamper.
  • Salford har ikke scoret mål på Prenton Park på deres tre siste besøk der.
  • Wrexhams Elliott Lee er den spilleren som har skapt flest sjanser til nå i sesongen med sine elleve. Han har likevel til gode å registrere assist.

  To av to for andre helg på rad?  

  Våre to spill til 1.80 og 2.00 i odds gav gevinst forrige helg. Milton Keynes og Gillingham leverte da, men førstnevnte sviktet når vi prøvde de to lagene i midtukens spill. The Gills til 2.65 borte mot Sutton reddet derimot noe av tirsdagskvelden. Det er få store favoritter denne helgen, selv om Norsk Tipping fortsetter å gi Wrexahm, Notts County og Stockport historisk lav odds. Det gjør det nesten umulig å sette pengene på de tre lagene, uansett hvem de møter. Accrington får favorittstempelet mot et Harrogate som sliter tungt. Dagens luring blir Forest Green som tar sin første hjemmeseier siden mars. Det ligger i korta.  

  FAVORITTEN:     

  • Accrington – Harrogate         
  • TIPS:    
  • H til 2.05 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Forest Green – Newport County    
  • TIPS:     
  • H til 2.35 i odds hos Norsk Tipping 

  4. serierunde i League Two spilles slik

  League Two: Slår Krypto-Crawley Til Igjen?   Ee7Gkibf League Two
  League Two: Slår Krypto-Crawley Til Igjen?   3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen