More

  Ben Foster legger opp, igjen

  Fire kamper i League Two var nok for Ben Foster. Nå legger han keeperkarrieren på hylla nok en gang.

  Ben Foster gjorde et overaskende comeback i mars da han returnerte til Wrexham hele 18 år etter hans forrige periode i klubben. Kontrakten ut 2022/23-sesongen skulle hjelpe det skadeskutte mannskapet i deres jakt på opprykk til League Two. I skadefraværet til Rob Lainton gjorde Foster en god jobb, deriblant den ekstremt viktige strafferedning på overtid i opprykkskampen mot Notts County.

  Ben Foster innså det selv

  Etter opprykket til League Two ble Ben Foster overtalt til å ta nok en sesong med den walisiske klubben. Sesonginnledningen har derimot ikke gått i favør den 40 år gamle skuddstopperen. 13 baklengsmål på fire kamper, deriblant fem i det elleville 5-5 oppgjøret mot Swindon i helgen fikk flere til å tvile på fysikken til Foster, og trolig hadde keeperen allerede tvilt selv.

  Og med det er det stopp for den tidligere Manchester United, Stoke, Watford, Birmingham, WBA og Wrexham-keeperen. Han fikk også åtte landskamper i løpet av årene 2007 til 2014. Wrexham har nå 36 år gamle Mark Howard og 33 år gamle Rob Lainton som keeper-alternativ. Trolig vil jakten på en ny førstekeeper pågå de resterende dagene av overgangsvinduet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen