More

  League Two: Doncaster på bedringens vei?   

  Doncaster ligger på bunn av League Two, og møter mestscorende Swindon. Kan det snu nå da?  

  Swindon Town herjer fremfor mål. Elleve scoringer på to kamper og Jake Young stod for fire av de seks i seieren over Crawley forrige helg. Lånespilleren fra Bradford har med sine syv mål snart scoret like mange som fjorårets toppscorer i Swindon. De er på mange måter favoritter i deres møte mot Doncaster på Keepmoat Stadium, men hjemmelaget virker til å være på gang, tross lite resultat å vise til. Luke Molyneux sin redusering i 1-2 tapet borte mot Milton Keynes var fortjent og laget til Grant McCann viste fightervilje i oppgjøret mot serielederne.

  Denne viljen viste de til gangs mot Everton i midtuken, og Joe Ironside sin scoring så ut til å holde til straffesparkkonkurranse, men sjansen glapp i sluttminuttene.Med både tro og selvtillit i anmarsj er det helt på sin plass at Swindon Town blir jekket ned nå, og med det er dagens luring plukket. 

  Notts County har funnet rytmen 

  Nå er de der. Notts County fremstår solide, og både Macaulay Langstaff og David McGoldrick er godt i gang med scoringene i League Two. Det har resultert i ti av tolv mulige poeng siden det grusomme comebacket i seriepremieren og har nå bare to poeng opp til tabelltoppen. De får en solid test på hvor de virkelig står når Accrington Stanley – på like mange poeng – gjester Meadow Lane. Bortsett fra tre rutinerte i 30-åra har det unge mannskapet overrasket i innledningen av sesongen med stoisk ro og evnen til å ri av jevne kamper.

  Borteseieren over Salford sist var i følge manager John Coleman den beste prestasjonen de hadde vist siden starten av 2022.  

  Les også: Hvordan går det i National League?

  Skadeskutt, men Mansfield herjer 

  Skadeplagene i Mansfield er et eget kapittel. I to sesonger på rad har skadene herjet i stallen til Nigel Clough, og dette har trolig kostet dem opprykket begge årene. Allerede fem kamper ut i den nye sesongen skjer det igjen. I tredje serierunde mistet de fire spillere til skade, deriblant Alfie Kilgour som så ut som kongen i forsvaret før han nå er ute for resten av sesongen. Hele tolv spillere manglet da Stockport ble slått 3-2 forrige helg, og elleve spillere manglet da Sheffield Wednesday ble slått ut etter straffesparkkonkurranse i ligacupen i midtuken.

  Og nettopp tidligere Wednesday-stopper Aden Flint har på kort tid blitt en viktig trygghet for det skadeherjede mannskapet. På lørdag kommer Mark Hughes og Bradford på besøk til Wales, vel vitende om at The Stags alltid har elleve menn som ikke ser ut til å la seg plage av skadene, enn så lenge.  

  Les Tipsbladet – helt GRATIS denne uka.

  Full pott også i League Two 

  Som i League One ble det 2/2 spill inn forrige helg. Milton Keynes til 1.65 hjemme mot Doncaster, og luringen Harrogate – Morecambe til 2.25 for hjemmeseier gikk begge inn. Sistnevnte kom som liten underdog til oppgjøret, men seieren var aldri truet. De kom derimot rett ned på jorda igjen i møte med Blackburn i midtuken. 0-8 var litt for mye i en ligacupkamp. Denne runden er det få favoritter foruten Stockport som tilbys litt for lav odds til at vi velger ut den. Grimsby fremstår solide og kanonkulene til Abo Eisa kan sikre dem tre poeng mot de tidligere serielederne Gillingham som fikk kraftig juling mot Colchester sist.  

  FAVORITTEN:     

  • Grimsby – Gillingham        
  • TIPS:    
  • H til 2.30 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Doncaster – Swindon    
  • TIPS:     
  • U til 3.25 i odds hos Norsk Tipping 

  Helgens kamper i League Two

  League Two: Doncaster På Bedringens Vei?    X9E2P4Uo League Two
  League Two: Doncaster På Bedringens Vei?    2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen