More

  League Two: Klasseskillet øker, men noen outsidere klorer seg fast 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  De store gigantene i League Two med Stockport, Mansfield, Notts County og Wrexham viser muskler, men bak lusker småtassene med skumle planer.  

  Rekordrytterne Stockport kan stå alene på topp om de tar sin 13. strake seier i League Two i helgens bortekamp mot Newport. Det har ingen tidligere klart, og forrige helgs seier hjemme mot Colchester sørget for at de tok seg opp på tolv strake seiere, og dermed tangerte rekorden Luton Town satte i 2001/02-sesongen. Dave Challinor vil ikke prate for mye om rekorder, men å opprettholde luken ned til utfordrerne er av større interesse.  

  For bare seks poeng bak og en kamp mindre spilt finner vi Mansfield som etter snart halvspilt liga fortsatt har til gode å tape en fotballkamp i League Two. Nigel Clough sitt mannskap møter et lite bananskall mot ustabile og rare Swindon Town på bortebane, noe som kan gi trøbbel om vertene finner tilbake til festfotballen de tidvis har levert.  

  Forlatt, igjen  

  Notts County spilte festfotball da Bradford ble slått 4-2 forrige helg, og med 4-0 til pause kunne de unne seg en rolig andreomgang. Nå venter en bortetur mot Wimbledon som trenger tre poeng for å henge med i toppen. Wrexham på sin side tar imot managerløse Morecambe. Etter nedrykket har Morecambe imponert positivt denne høsten, men denne uken opplevde de at manager Derek Adams forlot klubben for andre gang på fire år.

  Etter suksess med klubben i 2019-2021 reiste han videre til Bradford uten særlig hell. I fjor returnerte han til Morecambe, men etter at han nå har ledet laget opp blant topp åtte forlater han igjen Morecambe til fordel for ledig managerstilling i skotske Ross County. Trolig var dette siste gang Adams får sette sine ben på Mazuma Stadium som manager for hjemmelaget.  

  Småtassene imponerer 

  Små anlegg, lite budsjett og få krav til opprykk. Det er status hos blant andre suksesslaget Barrow som under ledelse av 39-åringen Pete Wild har lusket seg opp på sjetteplass etter åtte kamper uten tap. Bare Mansfield med sine 13 har sluppet inn færre mål enn gjerrige Barrows 15, og forrige helg holdt de nullen igjen da Crawley ble slått 1-0 da Dom Telford ble matchvinner mot klubben han spilte for frem til i sommer. Nå står de med smultring i seks av sine syv siste kamper før bortemøtet med et Colchester som lar målene renne inn i begge ender av banen.

  Etter 48 år borte fra The Football League frem til 2020 har klubben nå virkelig stabilisert seg på nivå fire, og kanskje kan de overraske med et overraskende opprykk denne sesongen, om de store gutta snubler i siste halvdel av sesongen.  

  Kampen mot Colchester blir uansett ikke av den lette typen. De har endelig funnet en løsning som gjør at Matthew Etherington blir ny manager for klubben. Han så ut til å måtte gi slipp på muligheten da Crawley prøvde å sette stopper for dette grunnet en avtale dem i mellom da han var ferdig der forrige desember. Nå er problemene løst og ting ser litt lysere ut for The U`s.  

  To hjemmeseiere i banken  

  Forrige helg prøvde vi oss på Notts County og Barrow hjemme mot Bradford og Crawley. Med 4-2 og 1-0 gikk begge spillene inn til en finfin samlet odds på 3,62. Ikke like mange objekter som skiller seg ut denne helgen, men vi har likevel en favoritt og luring vi har tro på. Crawley sin hjemmeform sikrer dem tre nye poeng mot Harrogate til en fin odds på favoritt-listen. Vi synes også 2,10 er veldig godt betalt for Crewe-seier hjemme mot Doncaster.  

  FAVORITTEN:     

  • Crawley – Harrogate Town                 
  • TIPS:    
  • H til 1,77 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Crewe – Doncaster   
  • TIPS:     
  • H til 2,10 i odds hos Norsk Tipping 

  Kampene i den 19. ligarunden av League Two

  League Two: Klasseskillet Øker, Men Noen Outsidere Klorer Seg Fast  Np1Klzkm League Two
  League Two: Klasseskillet Øker, Men Noen Outsidere Klorer Seg Fast  2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen