More

  League Two-runden: Rekkene fortsatte og drama i Crewe

  Rekkene fortsatte for Stockport og Mansfield i League Two. I Crewe ble det et heftig overtidsdrama.

  Crewe Alexandra mot Notts County ble av det dramatiske slaget på overtid. Hele fire minutter på overtid fikk hjemmelaget en straffe ettersom linjedommer mente det var en hands i County-feltet. Courtney Baker-Richardson var iskald og sikret tre sterke poeng til Crewe som gikk forbi Notts County på tabellen. Kampen endte opp med 20 minutter overtid da Notts County-fansen viste sitt sinne mot linjedommer som ikke turte å trekke tilbake til linjen før halve Politi-crewet til Crewe hadde stilt seg opp langs siden.

  Rekkene fortsatte for Stockport og Mansfield

  To tøffe bortekamper ventet for Stockport som stod med ti strake seiere i League Two og Mansfield som enda ikke har tapt en ligakamp denne sesongen. Etter dagens bortekamper mot Swindon Town og Salford er rekken til Stockport økt til elleve, og for Mansfield teller man nå 16 ligakamper uten tap.

  Stockport kom svakt i gang på County Ground og kom under både 1-0 og 2-1 etter scoringer fra Dan Kemp og Jake Young. Men hjemmelaget har sluppet inn alt som er å slippe til den senere tid og så også i dag. Stockport utlignet ved Kyle Wootton før Odin Bailey og Callum Camps sørget for at det endte 4-2 til slutt. Mansfield tok ledelsen to ganger mot Salford og da Davis Keillor-Dunn banket inn sitt niende for sesongen etter 40 minutter ble det også matchvinnerscoringen i det som ble en imponerende seier.

  Målet som sendte Stockport i føringen for første gang i oppgjøret.

  Wrexham ligger mellom de to lagene på direkte opprykksplass etter at de igjen var solide i deres 2-0 seier hjemme mot Gillingham. Ollie Palmer startet festen etter bare 57 sekunder før Ben Tozer avgjorde oppgjøret 20 minutter før full tid. Med åtte kamper i League Two uten tap seiler de opp som en av de største utfordrerne til Stockport og Mansfield.

  Tranmere seiret i bunnkampen

  Tranmere Med Tre Viktige Poeng I League Two
  Apter Jubler For Sin 3-0 Scoring

  Tranmere måtte vinne hjemmemøtet med Forest Green. Før kampstart lå Tranmere under streken med tre poeng opp til dagens motstander. Etter kampslutt hadde de to lagene byttet plass. Tyrese Omotoye sendte ballen på ulykksalig vis i eget nett før ti minutter var spilt og når Kristian Dennis økte to minutter ut i andreomgang gikk luften ut av et Forest Green-mannskap som også ble redusert til ti menn. Til slutt endte det med en viktig 3-0 seier for Nigel Adkins menn.

  For Graham Alexander ble det en blytung start som Bradford-manager. De tapte 1-2 hjemme mot Barrow. En fryktelig kveld mot laget som også seglet hans skjebne som Milton Keynes manager for bare tre uker siden.

  Resultater og tabell etter den 17 serierunden i League Two

  • Wrexham 2-0 Gillingham
  • Wimbledon 2-0 Doncaster
  • Bradford 1-2 Barrow
  • Colchester 1-1 Sutton United
  • Crawley 3-1 Accrington
  • Crewe 1-0 Notts County
  • Grimsby 3-2 Morecambe
  • Newport 0-0 Milton Keynes
  • Salford 1-2 Mansfield
  • Swindon 2-4 Stockport County
  • Tranmere 3-0 Forest Green
  • Walsall 0-1 Harrogate

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen