More

  League Two fikk skinne – og gjett om de leverte

  League Two fikk mesteparten av fokuset denne landslagspausen. Der ble det levert dramatikk og festfotball om hverandre fra start til slutt.

  Dagens første kamp – og tv-sendte sådan – var Mansfield sin hjemmekamp mot Colchester. Ligalederne kom tidlig bakpå da Harry Anderson gav Colchester en etterlengtet scoring i nedrykkskampen, men Lewis Brunt utlignet for Mansfield etter timen. Flere scoringer ble det ikke og ligalederne Mansfield tapte to viktige poeng i kampen om direkte opprykk. For Colchester ble det et hardt og uventet poeng som kommer godt med og det kan takke den unge målvakten Owen Goodman som stod for flere glimrende redninger. Den Palace-utlånte ble kåret til banens beste.

  Det var tidlig start i et annet oppgjør i League Two da Harrogate tok imot Bradford til en Yorkshire-duell. Bradford var formlaget i League Two for bare få uker siden og nærmet seg play off med stormskritt. Siden har de fått juling av både den ene og den andre, så også i dag. Harrogate Town meldte seg på i kampen om play off da de knuste sine rivaler 3-0 på
  Wetherby Road. Fremfor rekordstore 3905 tilskuere scoret Josh March kampens første og hans første for klubben før George Thomson og et selvmål i andreomgang sørget for en ny begredelig dag for Bradford.

  Crawley opp på play off

  Wimbledon tok et sterkt bortepoeng mot opprykksjagende Crewe og Gillingham snudde 1-2 til 3-2 i det tøffe bortemøtet med Morecambe. Det holdt ikke til å innta syvendeplassen for den tok Crawley. De leverte en strålende bortekamp mot formlaget Tranmere og vant 3-1 etter Danilo Orsi sitt sene mål når Tranmere presset for utligningen. Scott Lindsey fortsetter å gjøre underverker med dette laget og blir fort en manager flere klubber høyere oppe vil se på fremover.

  16-runden så også Wrexham ta tre poeng borte mot Grimsby da deres tre scoringer i førsteomgang var nok til å sikre 3-1 seier. Med dagens seier er waliserne bare tre poeng bak ledende Mansfield.

  I bunnen tok Sutton United en 3-1 seier hjemme mot Accrington og dermed har de bare et poeng opp til trygg plass. De gikk også forbi Forest Green som tapte 0-2 borte mot Doncaster. Colchester – over streken – har henholdsvis tre og to kamper til gode på de to lagene under streken og dermed har de fortsatt kontroll. Men nervøst blir det.

  Les også: Chesterfield ble klare for League Two i dag

  Ellevill avslutning på Edgeley Park

  Kveldskampen fra Edgeley Park mellom Stockport County og Milton Keynes leverte varene. Eller rettere sagt. Hjemmelaget leverte varene. Callum Camps, Paddy Madden og Isaac Olaofe banket inn hvert sitt mål de første 45 minuttene i oppgjøret som aldri så ut som en kamp mellom lag nummer tre og fire på tabellen.

  Conor Lemonheigh-Evans leverte 4-0 like etter hvilen med et fantastisk langskudd før Madden minutter senere var nære deres femte med et skudd i krysstanga. Hjemmelaget herjet og leverte festfotball av ypperste klasse. Den siste halvtimen ble en ren transportetappe for County som på overtiden kunne juble for mål nummer fem når Neill Byrne sette retur i buret. 5-0 og cruise-kontroll hele veien ut til tre kjærkomne poeng.

  Seieren tar Stockport opp på andreplass, bare poenget bak ligaleder Mansfield. Med en kamp til gode på ligalederne og to kamper til gode på Milton Keynes på fjerdeplass skal det mye til for at ikkje Stockport County rykker opp til League One denne våren om de spiller som dette.

  Resultatene i League Two

  • Mansfield 1-1 Colchester
  • Harrogate Town 3-0 Bradford
  • Barrow 1-0 Newport
  • Crewe 1-1 AFC Wimbledon
  • Doncaster 2-0 Forest Green
  • Grimsby 1-3 Wrexham
  • Morecambe 2-3 Gillingham
  • Notts County 1-2 Salford City
  • Sutton United 3-1 Accrington
  • Tranmere 1-3 Crawley
  • Stockport County 5-0 MK Dons

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen