More

  Toppkamp i League Two: Edgeley Park  på bristepunktet  

  Med fri for de fleste, inkludert 18 av 24 lag i League One er det League Two som får skinne denne helgen.  

  To tv-kamper fra League Two blir vi servert denne helgen. Det er for lite når man først har en helg helg til å vie denne fantastiske ligaen på nivå fire. Tv-kampene starter uansett ligalederne Mansfield sitt hjemmemøte med Colchester lørdag formiddag. Nigel Clough sitt mannskap slo virkelig tilbake med 5-1 borte mot Bradford forrige helg og nå er det ikke mange som tror at Mansfield kan stoppes.

  Storfavoritter er de uansett mot Danny Cowley og hans Colchester. Under streken var de frem til poenget de tok mot Walsall forrige helg, og med flere kamper til gode er det fortsatt håp om overlevelse. Særlig etter at Forest Green feilet brutalt i hjemmemøtet med Sutton United forrige helg.  

  Presset øker rundt Edgeley Park 

  Stockport var nær tre poeng i mandagens bortemøte med Crawley, men en sen utlikning gjorde at de måtte ta til takke med sine to tøffe bortekamper den siste uken. Fortsatt har de kamp til gode på ligalederne, men med 1-4-2 på sine syv siste kamper så stinker det ikke opprykk av tabelltoerne. Det skadeplagede laget til Dave Challinor skal nå ut i en sesongdefinerende hjemmekamp på Edgeley Park mot Milton Keynes. For gjestene, som har spilt flere kamper, ligger utenfor direkte opprykk på dårligere målforskjell enn Wrexham og bare poenget bak Stockport County.  

  Borteseier på Edgeley Park vil ta dem opp på direkte opprykk på bekostning av hjemmelaget, og med momentumet som de har vil det fort kunne sikre opprykk. Med tap her, samtidig som også kanskje Wrexham vinner sin bortekamp mot Grimsby vil det fort bli mye vanskeligere å ta igjen de tre lagene på direkte opprykksplass. Kampstart 18.15 på norsk tv. Få det på. Denne blir intens og Edgeley Park vil være på bristepunktet med sine 11 000 fans tilstede.   

  Seks lag og to outsidere 

  Harvey Saunders Og Tranmere Er Outsidere I League Two
  Harvey Saunders Og Tranmere Er Outsidere I League Two

  Det er ikke mange ukene siden vi meldte om tolv lag i kampen om play off. Mye har skjedd siden den gang og nå kan vi i beste fall gi muligheten til åtte lag. Wimbledon innehar den syvende og siste play off-plassen nå, men blir jaget av Walsall, Crawley og Gillingham poenget bak. Newport, som på heldig vis slo Wimbledon forrige runde, ligger bare to poeng bak etterfulgt av Morecambe med tre poeng opp. Dette er de seks lagene med størst mulighet.

  Vi velger likevel å gi et lite håp til Notts County som etter 3-0 borte mot Bradford i midtuken meldte seg på, samtidig som The Bantams må belage seg på nok en sesong på nivå fire etter sitt tredje strake hjemmetap.  

  Den siste, og kanskje største outsideren er likevel Tranmere. Nigel Adkins har tatt et forferdelig fotballag som så ut til å kjempe om nedrykk til å bli en skikkelig seig nøtt. Stockport ble slått 4-0 før de den siste uken har slått både Mansfield og Wrexham på sin vei. Om de nå tar tre poeng i hjemmemøtet med Crawley vil de bare være tre poeng bak nevnte Crawley. Det gir håp for Merseyside-laget.  

  Tre kamper i League One  

  Tre kamper får vi servert i League One, men tre kamper av betydning. I Northampton skal Derby forsøke å øke luken ned til rivalene sine i kampen om direkte opprykk. Med seier vil de øke luken på fire poeng som de nå har ned til Bolton. I kampen om play off håper Stevenage å ta seg inn blant topp seks igjen og da må snart nedrykksklare Carlisle slås på bortebane.

  Den tredje og siste kampen på nivå tre er mellom Burton og Port Vale. Hjemmelaget kan ta et stort steg bort fra nedrykksstriden med seier og samtidig sende Port Vale lengre ned i gjørma. Gjestene må snart ha en trepoenger om håpet om overlevelse skal vekkes til live på Vale Park  

  FAVORITTEN:            

  • Barrow – Newport            
  • TIPS:              
  • H til 1,67 i odds hos Norsk Tipping              

  LURINGEN:               

  • Sutton – Accrington             
  • TIPS:   
  • B til 3,15 i odds hos Norsk Tipping      

  Kampene i League Two

  Både oppgjøret fra One Call Stadium og Edgeley Park blir å finne på norske skjermer.

  • Mansfield – Colchester (Vsport 2 fra 13.30)
  • Harrogate Town – Bradford
  • Barrow – Newport
  • Crewe – AFC Wimbledon
  • Doncaster – Forest Green
  • Grimsby – Wrexham
  • Morecambe – Gillingham
  • Notts County – Salford City
  • Sutton United – Accrington
  • Tranmere – Crawley
  • Stockport County – MK Dons (Vsport 2 fra 18.15)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen