More

  League Two: Ikke den store Hollywood-starten  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ble en skrekkelig start på livet i League Two for Wrexham og Notts County. Det samme kan man si om sesongens første spilltips.  

  For der Wrexham og Notts County feilet i sesongstarten med 3-5 og 1-5 i sekken, gjorde vi det samme med våre tips om hjemmeseiere til Grimsby og Doncaster. Med to nye spillerstaller var det tydelige innkjøringsproblemer for begge to, og forhåpentligvis kan vi si det samme om oss. Vi skrev likevel at oddsen på Wrexham – Milton Keynes fristet til et forsøk på B, og for dem som tok tipset ble det en meget fin lørdagskveld.  

  Har vi en ny favoritt?  

  De store kanonene sviktet. Bradford og Stockport stod også med null poeng etter første serierunde, mens Gillingham og Salford vartet opp med sterke borteseiere. I midtuken fortsatte de to den imponerende starten med å slå ut hvert sitt Championship-lag i ligacupen. Gillingham stoppet ikke før det stod 3-1 mot Southampton, og Salford slo Preston ut på straffer etter at de tidligere i oppgjøret hadde tatt en 2-0 ledelse på Deepdale. Nå skal begge to ut i hjemmekamper mot langt svakere motstand, og favorittene i oppgjøret kan fort bli nye favoritter til direkte opprykk om de fortsetter i dette tempoet.  

  Opp på hesten igjen 

  Ny Kontrakt. Kommer Første Scoring I League Two?
  Macaulay Langstaff, Notts County

  Notts County har hatt en forferdelig uke. To tapte kamper, to røde kort og totalt 1-7 i sekken. Livet tilbake i ligasystemet har ikke gått på skinner, og til helgen venter en ny tøff kamp mot gjestende Grimsby. Macaukay Langstaff signerte ny kontrakt med klubben denne uken, og mannen med 42 scoringer forrige sesong lengter nok etter sitt første seriemål i League Two. For Wrexham kom derimot oppturen igjen i midtukens cupseier over Wigan på straffer. I det oppgjøret fikk flere av benkesliterne fra sesongstarten vist at de kanskje burde få muligheten borte mot Wimbledon. Med Paul Mullin fortsatt ute kan det kanskje bli tidligere Dons-spiss Ollie Palmer som får muligheten?  

  Forest Green har også startet sesongen med to tap og med det utvidet rekken til bare en seier på sine 28 siste kamper. De skal en tur til Harrogate som overrasket både i seriepremieren og ligacupen med 1-0 seiere over Doncaster og Carlisle – og det selv om stjernespiss Luke Armstrong skuffende nok meldte seg utilgjengelig til begge oppgjørene.  

  Har vi blitt klokere?  

  En skuffende sesongstart for tipsene i League Two, men kanskje ble vi litt klokere av hva man fikk servert i premieren. Det blir uansett veldig enkelt og tydelig for oss at Gillingham er en av favorittene. Og med det dobbelte tilbake for en hjemmeseier mot forrige sesongs League One-lag Accrington Stanley, blir valget på Neil Harris og co. Også denne runden frister det med et spill mot Wrexham, men selv om man får 3.15 i odds på hjemmeseier til Wimbledon er dette to lag vi ikke stoler på helt enda. Det blir derfor laget som seiret over Wrexham forrige uke som får helgens siste tips.  

  FAVORITTEN:     

  • Milton Keynes – Tranmere         
  • TIPS:    
  • H til 1.80 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Gillingham – Accrington    
  • TIPS:     
  • H til 2.00 i odds hos Norsk Tipping 

  2.serierunde League Two

  League Two: Ikke Den Store Hollywood-Starten   Rqnkswk8 League Two
  League Two: Ikke Den Store Hollywood-Starten   3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen