More

  League One: Reading sjokkerte Pompey, litt

  Reading fikk fokuset i vår League One-preview etter sin skrekkelige form, men i dagens kamp sjokkerte de Portsmouth i en liten periode

  Seks kamper uten seier stod The Royals med før dagens møte med ligalederne Portsmouth. Krisestarten med poengtrekk og nedrykksplass skulle kanskje fortsette etter dagens kamp, men Reading sjokkerte Portsmouth den første halvtimen og ledet 2-0 etter scoring av Lewis Wing og Charlie Savage før 30 minutter var spilt. Gjestene fikk roet sjokket noe da Tino Anjorin sørget for redusering få minutter etter ledelsen til vertene var doblet og på overtid av førsteomgang sørget Colby Bishop for ro med sin 2-2 scoring.

  I andreomgang ble normaliteten en realitet for Reading, for Terry Devlin sørget for at snuoperasjonen var komplett etter timen. Portsmouth hadde, i motsetning til sine gjester, ingen tanker om å gi fra seg ledelsen. Dermed ble det ny seier og økt luke på toppen etter 26 kamper i League One uten tap for laget som har havnet bakpå hele syv ganger denne sesongen.

  En ny nummer to, nesten

  Oxford United mistet andreplassen sin til Bolton etter dagens runde. Det så lyst ut til pause etter Ruben Rodrigues scoring for hjemmelaget, men to straffespark fra Wycombes Luke Leahy sørget for at gjestene snudde oppgjøret på sterkt vis. Dermed var det duket for Bolton tilbake i topp to om de kunne ta tre poeng borte mot formsterke Charlton. Det ordet de med bravur etter to raske scoringer i midten av førsteomgang. Randell Williams og Dion Charles ble matchvinnerne for Bolton som med to sterke borteseiere viser hvorfor de var regnet som favoritter i forkant av sesongen.

  Bolton må derimot vente med å ta andreplassen, for på overtid sørget Cameron Brannagan for poengdeling med kampens tredje straffespark. 2-2 sørget også for at Oxford United beholder andreplassen, med bedre målforskjell enn Bolton.

  Poenget bak ligger Peterborough som tok tre herlige poeng ved å slå Blackpool 4-2 på bortebane. Vertene måtte spille en hel omgang med ti menn, men The Posh holdt på å miste poengene da 3-0 ble til 3-2 i løpet av få minutter midtveis i andreomgangen. Ephron Mason-Clark gjorde opp for straffemissen i førsteomgang ved å avgjøre oppgjøret på overtid.

  Stevenage tok seg forbi Blackpool og opp på play off da de slo tilbake med 3-1 over Derby County i dag. The Rams har med det hele fem poeng opp til topp seks-lagene og Paul Warne sliter fortsatt med å sette en form hos storlaget.

  Deilig retur for Darrell Clarke

  Cheltenham har fått mye fokus denne sesongen, av feil grunner. Men etter at sesongens første mål og sesongens første seier kom i løpet av de siste ukene har laget nå fått troen tilbake. I dag returnerte Darrell Clarke til klubben han hadde storsuksess med før han fikk sparken på tampen av forrige sesong. Alfie Devin gav Port Vale ledelsen, men to scoringer av Sean Long sørget for Cheltenhams andre seier for sesongen.

  Og plutselig var Reading nede på sisteplassen i League One som Cheltenham så ut til å okkupere hele sesongen.

  Resultat og tabell etter dagens runde i League One

  • Barnsley 2-2 Fleetwood
  • Blackpool 2-4 Peterborough
  • Charlton 0-2 Bolton
  • Reading 2-3 Portsmouth
  • Stevenage 3-1 Derby County
  • Bristol Rovers 2-1 Northampton
  • Burton 0-0 Leyton Orient
  • Cambridge 1-0 Carlisle
  • Exeter 1-1 Lincoln
  • Oxford 2-2 Wycombe
  • Port Vale 1-2 Cheltenham
  • Wigan 2-0 Shrewsbury

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen